Δημοσιεύτηκε: 08 Ιουν 2010, 16:36
έγραψε:http://www.ubuntu-gr.org/getubuntu/download ( mangelasakis τέλειο )
και έκανα κανονική εγκατάσταση και μάλιστα ήταν γενικά πανεύκολο ... πέταξα και τα Microsoft Windows επί τις ευκαιρίας !
φίλε μου καταρχήν χαίρομαι που κατάφερες και έκανες καθαρή εγκατάσταση... δεν θα το μετανιώσεις καθόλου που έβγαλες τα παραθύρια αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο ubuntu ώστε να εξοικοιωθείς και να τα συνιθίσεις. Κάθε μέρα θα μαθαίνεις και κάτι καινούργιο που θα σου κάνει την ζωή σου με τον υπολογιστή σου πιο εύκολη και πιο απλή από ότι όταν ήσουν στα windows. Εγώ και μόνο με την ιδέα ότι έχω ένα 100% νόμιμο και ελεύθερο λειτουργικό χωρίς να ανησυχώ πλέον για όλους αυτους του ιούς και τα antivirus ουτε να χρειάζετε να πληρώνω κάθε φορά για ανανέωση του antivirus μου η να ψάχνω συνέχεια για σπασμένα προγράμματα και κωδικούς και crack (γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω τα windows και όλα αυτά τα προγράμματα που χρησιμοποιούσα) ένιωσα σαν να έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου...
όσο για τον οδηγό που σου έστειλα δεν είναι δικός μου... είναι των παιδιών εδώ στο φόρουμ... οπότε αυτούς να ευχαριστείς... εδώ θα βρεις όλους τους οδηγούς του φόρουμ. Έχει τα παντα εδώ πέρα... Ότι χρειαστείς θα το βρείς με λίγο ψάξιμο και μάλιστα αν ψάξεις και λίγο περισσότερο από αυτά που σε ενδιαφέρουν θα βρεις και πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι μπορούσες να τα κάνεις στα windows...