Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπ 2010, 11:04
από forneverarrow
Χρειάζομαι για άλλη μια φορά τη βοήθειά σας! Έβαλα το Ubuntu 10.04 στο laptop τελικά. Αλλά παρουσιάζει μια σειρά προβλημάτων: 1) Δεν αλλάζει το power mode όταν το σύστημα δουλεύει με τη μπαταρία. Συνεχίζει να δουλεύει με φουλ φωτεινότητα και μετά από ένα σημείο δουλεύει ο ένας πυρήνας της cpu στο 100% συνέχεια. Να πώ ότι γίνεται χωρίς να έχω καμιά εφαρμογή ανοιχτή. Επίσης, το wireless δεν βρήσκρει κανένα δίκτυο ενώ δείχνει ότι είναι ενεργό. Δοκίμασα να bootάρω από Vista και βρήκε 4 δίκτυα!! Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο θέμα... Υποψιάζομαι ότι όταν κατέβασα τη διανομή, λόγω αργής ταχύτητας αναγκάστηκα να τη διακόψω (με το Down them all του FF) 2-3 φορές και έτσι ίσως δεν κατέβηκε σωστά. Δοκίμασα χτες να βάλω Kubuntu 10.04 και όλα δούλεψαν καλά. Οπότε ο πυρήνας του linux δεν νομίζω να φταίει (π.χ. καμιά ασυμβατότητα). Και με τα 9.10 δούλεψα αρκετό καιρό και δεν είδα κάτι αντίστοιχο.

Τώρα κατεβάζω πάλι το ubuntu 10.04 από γρήγορη σύνδεση. Ελπίζω να δουλέψει. Αν πιστεύει κανείς ότι οφείλονται σε κάτι άλλο τα παραπάνω, ας μου πεί!