Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2010, 13:25
από Epirotes
aliento έγραψε:
gozd έγραψε:Άσχετο και σχετικό με το μήνυμα συντονισμού που απαιτεί τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου... Ποιου υπολογιστή από τους 3-4 που παίζουν στο σπίτι πρέπει να αναφέρω τα χαρακτηριστικά....

Βάλε τους δύο που έχουν ουμπούντου, ο άλλος με τα παράθυρα του Μπιλάκου δεν μας ενδιαφέρει.

aliento έγραψε:
gozd έγραψε:αυτό που προσπαθώ να κάνω (προπαγανδίζοντας σε φίλους και γνωστούς αυτό που καταλαβαίνω εγώ σαν την πραγματική αξία ενός λειτουργικού Linux και όντας φύση και θέση αντίθετος με τo εμπορική κόλπο (commercial trick) των συνεχών αναβαθμίσεων τόσο σε hardware αλλά και σε software) είναι να αποδείξω πως τουλάχιστον ως έναν βαθμό, τα παλιά μηχανάκια δεν είναι για πέταμα, αλλά αντίθετα μπορούν να εξυπηρετήσουν βασικές λειτουργίες.
ΥΓ: έχω κάνει κι άλλα δύο τέτοια μηχανάκια τα οποία και χάρισα τοποθετώντας Lubuntu. Απλά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ ξανά τέτοιου είδους πρόβλημα. Επίσης δεν θέλω σε καμία περίπτωση να παραδεχτώ ότι το τρισκατάρατο λειτουργικό, μπορεί να βλέπει, να φορμάρει και να εγκαθιστά λειτουργικό, ενώ μια διανομή Linux αδυνατεί.)

Κατανοητό! :thumbup: :bow: :clap:
aliento έγραψε:Είναι κοινή λογική ότι το linux τρέχουν ας πούμε σε παρτάλια μηχανήματα αλλά αυτό είναι ΛΑΘΟΣ>
το linux πρέπει να τα βάλεις σε καλύτερο pc από τα windows , αλλιώς βάλε dos.
[/quote]
Off topic:
Dos, τι μου θύμισες τώρα με dos 3.0 ξεκίνησα. :lol: Δεν συμφωνώ, :thumbdown: εξήξησε πάνω τους λόγους που θέλει να αναστήσει αυτό το μηχάνημα. ;)