Δημοσιεύτηκε: 09 Φεβ 2011, 11:16
Μπήκα στο recovery mode αλλά δεν κατάφερα κάτι. Να ξανακάνω την εγκατάσταση είναι μια λύση, αλλά πως; θέλω να πω πως όταν τον ξεκινώ από το flash μου βγάζει το menu
Ubuntu, with Linux 2.6.35-22-generic
Ubuntu, with Linux 2.6.35-22-generic (recovery mode)
Memory test (memtest86+)
Memory test (memtest86+, serial console 115200)
Δεν βλέπω κάποια επιλογή για εγκατάσταση. Έχει κανείς κάποια ιδέα πως θα ξανακάνω την εγκατάσταση; Να θυμίσω, αν βοηθά σε κάτι αυτή η πληροφορία, ότι η εγκατάσταση κράτησε πολλές ώρες, ίσως και 8!
Πάντως στην Toshiba που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι γενικά ο υπολογιστής υποστηρίζει linux διότι υπάρχει και έκδοσή του με προεγκατεστημένα linux. Ακόμα μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν αυτοί να κάνουν είναι να μου ξαναπεράσουν τα windows όπως στην αρχική εγκατάσταση, κάτι που κοστίζει 30 ευρώ.
Ubuntu, with Linux 2.6.35-22-generic
Ubuntu, with Linux 2.6.35-22-generic (recovery mode)
Memory test (memtest86+)
Memory test (memtest86+, serial console 115200)
Δεν βλέπω κάποια επιλογή για εγκατάσταση. Έχει κανείς κάποια ιδέα πως θα ξανακάνω την εγκατάσταση; Να θυμίσω, αν βοηθά σε κάτι αυτή η πληροφορία, ότι η εγκατάσταση κράτησε πολλές ώρες, ίσως και 8!
Πάντως στην Toshiba που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι γενικά ο υπολογιστής υποστηρίζει linux διότι υπάρχει και έκδοσή του με προεγκατεστημένα linux. Ακόμα μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν αυτοί να κάνουν είναι να μου ξαναπεράσουν τα windows όπως στην αρχική εγκατάσταση, κάτι που κοστίζει 30 ευρώ.