Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2011, 03:13
basoula έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Εχω το λαπτοπ την υπογραφής μου,εδω και 2 μερες το εικονίδιο της μπαταρίας δείχνει οτι ειναι περίπου στην μεση και το conky δείχνει περίπου 40%,αλλα μετα απο λιγα λεπτά σβήνει σαν να τελείωσε η μπαταρία!Σας ενημερώνω οτι απο την αρχή που έκανα εγκατάσταση το Ubuntu οταν έμπαινα στο λειτουργικό μου εβγαζε το μήνυμα οτι η μπαταρια μπορεί να εχει βλαβει,όπως επίσης οτι η μπαταρια ειναι περίπου 2 χρόνων όσο και το λαπτοπ,αλλα γιατί το κάνει αυτο και δεν δείχνει οτι τελειώνει η μπαταρία;
![]()
Ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση!
Ειχα και εγω λαπτοπ παλαιοτερα , αλλα το ειχα μονιμως στην πριζα. Ισως υπαρχει καποιο προβλημα στην μπαταρια σου....Δοκιμασε να γυρισεις το λαπτοπ αναποδα... και να βγαλεις απο κατω την μπαταρια... (αφου εχει φυγει ολη η ενεργεια που εχει ετσι?) να εχει ξεφορτιστει τελειως... βγαλτο μια ξεσκονισε το... μηπως επιασε τιποτα.... (ο αλλος ειχε βαλει τον σκληρο στο ψυγειο και δουλεψε μετα χαχαχα ποτε δεν ξερεις!) . Κανε αυτο... και βλεπουμε.... για ριξε και μια
- Κώδικας: Επιλογή όλων
με τα αποτελεσματα της εδω να δουμε και κατα ποσο ζοριζεται ή οχι και κλεινει γρηγορα.....