Δημοσιεύτηκε: 28 Μάιος 2011, 08:49
από dimiro
@headless
θενξ, κάτι τέτοιες λεπτομέρειες θέλω να μάθω για να αποφασίσω, ποιες κάρτες μπορώ να συντηρήσω με αναβαθμίσεις κτλ. Θα ρωτήσω τιμές για τα συγκεκριμένα που μου είπες μιας κ θα προτιμήσω μικρό μαγαζί..για caviar black πηγαίνω αλλα μάλλον θα προτιμήσω ενα 500GB, απο οτι εχω δει οι 500αρηδες εουν την καλύτερη αναλογία χρημάτων/χωρητικότητας..η καρτα γραφικών που προτείνεις εχει μονο DVi out απο οτι βλέπω. Με κανενα ανταπτορα φαντάζομαι οτι θα δουλεύει καλα σε vga οθόνη;; (μιας κ εχω μονο vga οθόνη προς το παρόν)

@dim459
ναι διαβασα μερικά ποστ κ είδα τις απαντήσεις σου. Θενξ θα το έχω υπόψη, Απο οτι είδα τα προβληματα με τις nvidia ειναι to unity ετσι;; δεν το πολυχρησιμοποίησα γιατί δεν με βόλεψε κ το γύρισα πρώτα σε ubuntu classic κ μετά se openbox. Πάντως δε με πειράζει,αν χρειαστεί, να το γύρισω κ σε 10.10. Οπως επίσης θέλω να δοκιμάσω καποια στιγμή κ Linux Mint & Arch Linux.

μια ερώτησηση: οι οδηγοί για τις κάρτες αν τρέχουν σωστά σε ubuntu, τρέχουν σωστά σε όλες τις διανομές λινουξ? απο τις εξαρτάται αν δεν ισχύει αυτό;