Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2011, 12:19
από eleily
YEEEEEESSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

@geosanto υποκλίνομαι. :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Είναι όλα ακριβώς όπως τα είπες. Πήγα πρωί πρωί στο μαγαζί να κάνω αυτά που είπες και ναι :clap: :clap: :clap: γλύτωσες ένα pc από τσεκουριά !!!!!! Το κακό είναι ότι η μητρική δεν έγραφε μοντέλο και ψάχναμε συνέχεια στα τυφλά. Από όλα τα άλλα site που μας έδειχναν και εδώ και σε άλλα forum άκρη δε βγάζαμε. Μόνο εσύ μας έδειξες ακριβώς τον τρόπο.

Πράγματι είχε Raid κάρτα με 4 sata πάνω. Την έβγαλα τελείως αφού μου είναι αχρείαστη και μου έδειξε ως πρώτη συσκευή για εκκίνηση την δισκέτα. Κατόπιν ξεκλείδωσα το bios από το 3 :clap: :clap: :clap: και επιτέλους το είδαμε πως είναι και αυτό. Όντως τα 2 και 3 δεν γράφουν τίποτα επάνω. Στη συνέχεια άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις και δοκίμασα να κάνω CLR CMOS από το 1 αλλά πράγματι δεν έκανε τίποτα όπως είχες πει παρόλο που το γράφει επάνω. Δοκίμασα μετά και με το 2 που είπες και το έκανε.

Τώρα λίγο μετά τις 11 γράφω από το ολοκαίνουργιο ubuntu :clap: :clap: :clap: όπου δουλεύει άψογα και αφού τελειώσω και κάποιες αλλαγές στις μνήμες, προσθήκη 2ου σκληρού και μάλλον ξεχωριστής κάρτας γραφικών θα ετοιμάσω και την υπογραφή μου.

Το αφεντικό εδώ και ο υπεύθυνος των άλλων μαγαζιών αφού διάβασαν και άλλες απαντήσεις σου θέλουν οπωσδήποτε να σε γνωρίσουν. Πρόκειται για πολύ μεγάλη αλυσίδα και αν θέλεις και εσύ λες τον τρόπο. Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και όλους σας.