Δημοσιεύτηκε: 23 Ιαν 2009, 01:52
από digibill
grammo έγραψε:Υπάρχει μήπως κάτι άλλο που σας έρχεται στο μυαλό εκτός από αυτά που μου έχετε ήδη προτείνει να κάνω;

Χωρίς καθόλου δόση ειρωνίας, μήπως να αγόραζες μία άλλη συμβατή? :D
Θέλω να πω ότι για συσκευές που είναι γενικά φτηνές και τις οποίες "κληρονομήσαμε" από το windows-based σύστημα που είχαμε φτιάξει προ καιρού, μήπως τελικά δεν αξίζει τόσος κόπος?

Εγώ πχ έχω ένα tv-tunner το οποίο είχα αγοράσει προ 5ετίας και βάλε (μάλιστα το είχα πάρει για να αντικαταστήσω ένα παλιότερο που είχα στα win 98 και που στην μετάβαση σε win xp δεν δούλευε!! :lol: Κι ύστερα σου λένε ότι φταίει το linux και δεν υποστηρίζει συσκευές!! :cry: ). Ακόμη και στα windows ποτέ δεν μου δούλεψε απροβλημάτιστα, στο δε ubuntu έχω δοκιμάσει τα απίθανα και δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω πλήρως.... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά λοιπόν να το πετάξω και με καμιά 40-50αριά € να πάρω ένα καινούργιο, συμβατό :mrgreen: Εντάξει, μπορεί τελικά με κάποια τρελή μαϊμουδιά και να δουλεύει, αλλά προς τι τόσος κόπος? 8-)
Όταν υπάρχουν web cams με 15-30€, είναι τζάπα ο κόπος μου φαίνεται........ :roll: