Δημοσιεύτηκε: 05 Αύγ 2013, 11:12
sotos21 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι στην επόμενη σελίδα που στέλνει η παραπομπή, του έκανες την ίδια ερώτηση και σου απάντησε ο Φίλιππος.
Όντως. Τώρα βέβαια η προτροπή είναι «φτιάξε έναν οδηγό - μπούσουλα στο πως γίνεται», κάτι που όντως θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, αλλά...
madvinegar έγραψε:Θα ηταν τελειος ενας οδηγος που θα ελεγε τι φορτωνεται απο default στο ubuntu, και τι κανει το καθενα ωστε οταν το απενεργοποιούμε να ξερουμε τί απενεργοποιούμε.
Θα σου αναψει λαμπάδα το φόρουμ δλδς...
Μου αρεσε πολυ αυτο που εγραψες, οτι δλδ το unity αυτο-καθαυτο ειναι μια χαρα ελαφρύ. Τα εξτρα παπατζιλίκια που προφορτώνονται το κανουν βαρύ.[/offtopic]
Δεν θα το κάνω γιατί...
- Τα παπατζηλίκια αυτά είναι ο λόγος ύπαρξης του Unity. Αν είναι να κάνεις το Unity XFCE, τότε βάζεις Xubuntu εξαρχής και ησυχάζεις. Αυτό ήταν πείραμα.
- Όχι μόνο λαμπάδα δεν θα μου ανάψουν, αλλά μάλλον κανένα καντήλι (μιας και πιάσαμε τα θρησκευτικά
) θ' ακούσω...
Αν παρατηρήσεις, αυτή η δημοσίευση έχει επεξεργαστεί. Οι υπηρεσίες που πρότεινα ήταν ακόμη λιγότερες. Το νόημα βέβαια ήταν πως κόβεις τη χρήση κάποιων ευκολιών για να εξοικονομήσεις πόρους. Φυσικά όμως, ότι δεν κάνει ο υπολογιστής πλέον από μόνος του θα πρέπει να το κάνεις ο ίδιος. Εγώ πχ ενημερώσεις και εγκαταστάσεις σε οτιδήποτε κάνω αυστηρά με το τερματικό, οπότε δεν χρειαζόμουν κάποια πράγματα. Κάποιο μέλος του φόρουμ με όχι και τόσο μεγάλη εμπειρία την ακολούθησε, σταμάτησαν να λειτουργούν οι εγκαταστάσεις από το κέντρο λογισμικού (το οποίο εγώ τελευταία φορά το έχω ανοίξει για να πάρω το screenshot του για τον οδηγό της 12.04
) και τελικά πήρα ένα μήνυμα/παράπονο/παρατήρηση πως θα έπρεπε να διορθώσω την προτροπή γιατί έτσι ήταν λάθος.