Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπ 2013, 16:50
από Jahn Estacad
@eliasps Καλως σας βρηκα!

@ lepidas Ξεχασα να αναφερω πως οταν εγινε η επισκευη ο υπολογιστης ετρεχε Ubuntu 12.10, μετα εκανα upgrade στα 13.04 και γενικα εχω δοκιμασει διαφορους νεοτερους kernels χωρις καποια βελτιωση της καταστασης.

Τα 12.04 τα εκανα install γιατι βρηκα ειδικο version για το Vostro 3550. Οποτε εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις γι'αυτο γραφω "των".

Απο την μια σκεφτομαι πως αφου δεν εγινε καποια αλλαγη στο λογισμικο του υπολογιστη μετα την επισκευη λογικα ειναι θεμα hardware. Χαλασε το laptop, ηρθε ο τεχνικος το επισκευασε και τa Ubuntu εχουν απο τοτε αυτο το προβλημα. Απο την αλλη δεν μπορω να σκεφτω για πιο λογο τα Windows δουλευουν κανονικα.

Οταν χαλασε το laptop ημουν κατοικος Ολλανδιας και το service εγινε εκει οποτε ειναι λιγο δυσκολο να μαθω τι ακριβως ειχε καει. Γενικα το service τους δεν ηταν και οτι καλυτερο απο αποψη επικοινωνιας και συνεπειας για αυτο το λογο δεν ημουν παρον στην επισκευη μιας και καθυστερησαν 2 ωρες να ερθουν απο την ωρα που μου ειχαν πει και εγω ειχα και αλλες υποχρεωσεις απο το να καθομαι να τους περιμενω.

Ειναι 2 βδομαδες που προσπαθω να βρω καποια λυση αλλα τζιφος. Σκεφτομαι να καλεσω το service τις Dell απλα ψαχνω να βρω λογικη στο προβλημα μου...