Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπ 2013, 14:56
parenthesis έγραψε:Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν έχετε προσωπική εμπειρία από τις δύο αυτές εταιρείες...
Να ξεκινήσω με το ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία.
parenthesis έγραψε:Ουσιαστικά, οι δυνατότητες είναι πάνω-κάτω οι ίδιες, απλά όπως βλέπω η Toshiba έχει πάρα πολύ καλή εγγύηση
Το ίδιο είδα κι εγώ. Η εγγύηση όμως είναι κάτι που μετράει αρκετά για μένα. Οπότε +1 στην Toshiba.
parenthesis έγραψε:...αν θα έχω προβλήματα με linux...
Δεν νομίζω πως θα έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Η σελίδα με το Toshiba βέβαια είναι πάρα πολύ καλή από θέμα "Τεχνικά Χαρακτηριστικά". Της Dell δεν μου άρεσε.
Πρόβλημα ίσως να αντιμετωπίσεις με το WiFi στην ταχύτητα (Intel Centrino) , ωστόσο είναι κάτι το οποίο μπορεί να λυθεί. ΑΝ αντιμετωπίσεις. Μιλάμε τώρα για πυρήνα 3.5 (αν θυμάμαι καλά) και τα Intel Centrino wireless να έχουν θέμα με την ταχύτητα. Πλέον είμαστε σε 3.8 πυρήνα και πάμε για 3.11 , οπότε ίσως έχει διορθωθεί.
Το φωτιζόμενο keyboard δεν ξέρω αν θα σου δουλεύει σωστά, ίσως να μη δουλεύει και καθόλου. (ο φωτισμός εννοώ. Θα το δεις αυτό). Ίσως βέβαια να δουλεύει και όπως πρέπει. Πάντως το φωτιζόμενο keyboard δεν λειτουργεί πάντα out-of-the-box.
Θα σου πρότεινα να βάλεις +2GB μνήμης , δηλαδή από τα 4 να πας στα 6 μιας και η κάρτα γραφικών είναι shared memory και Intel 4000.
Σε ότι αφορά την φορητότητα μου φαίνονται τα ίδια. 14αρα οθόνη.. μια χαρά. Αν κάποιου η οθόνη δεν είναι γυαλιστερή αλλά ματ, ακόμη καλύτερα.
Τα Windows 8 είναι ένα μείον. Από την άποψη του secure boot . Ωστόσο το ξεπερνάμε και αυτό. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ μάλλον θα αγόραζα το Toshiba.
Αυτά από μένα. Καλές αγορές.