Δημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2014, 14:03
από Μίλτος
eliasps έγραψε:Για δοκίμασε ανασυγκρότηση δίσκου.

Έκανα ανασυγκρότηση δίσκου, αλλά τα ίδια αποτελέσματα έχω. Το μισό περίπου δίσκο με αφήνει να ελευθερώσω. Σκέφτομαι να το αγνοήσω και να κάνω το διαχωρισμό από το ubuntu.

Στο μεταξύ δεν μπορώ να προχωρήσω, διότι δεν μπορώ να βρω τρόπο να μπω στο Bios!!! Έστειλα mail στο Public που το αγόρασα και τους ζητάω (στους τεχνικούς) να μου που πως μπαίνω στα Bios. Εχθές το βράδυ δεν ξέρω μέχρι τι ώρα έμεινα ξύπνιος ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρω πληροφορίες για το πως μπαίνεις στο Bios των ΗΡ ... δοκίμασα τα Fn, F8, F10, F11 και τίποτα ... δοκίμασα το Tab με κάτι άλλους συνδυασμούς που μου είπαν και τίποτα.
Για να σας βοηθήσω ... όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν μου βγάζει καθόλου την οθόνη dos που βγάζει για λίγο σε όλους τους υπολογιστές, αλλά μου βγάζει απευθείας το λογότυπο της HP.

Off topic:
:arrow: Μην τολμήσει κανένας ubuntistas να αγοράσει HP με προεγκατεστημένα τα Win8. Έχω δύο μέρες που βρίζω συνέχεια :evil: ! Και αν δείτε τι άχρηστα προγράμματα έχουν περασμένα μέσα στον υπολογιστή, χωρίς να τους τα ζητήσει κανένας, θα πάθετε πλάκα :?: . Επίσης παρατήρησα κάποια στιγμή ότι δούλευε το Router και το φωτάκι του ethernet αναβόσβηνε χωρίς να κατεβάζω ή να έχω ζητήσει τίποτα από το internet ... ούτε τον φυλλομετρητή είχα ανοιχτό. Δούλευε στο backgrount και όταν έδωσα εντολή στον υπολογιστή να κλείσει έκανε πολύ ώρα ... ύποπτο.