Δημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2014, 15:55
Χάρη στη βοήθειά σας τα προβλήματα αρχίζουν να λύνονται σιγά σιγά.
Μπήκα στο Bios με F10 ... το είχα δοκιμάσει και εχθές αλλά δεν έμπαινε ... γίνεται και με Esc και F10 που είπε ο matthew
. Μάλλον ήθελε να αρχίσω τα πατήματα λίγο πιο μπροστά, όταν έγραφε "επανεκκίνηση" και όχι όταν μαύριζε η οθόνη. Απενεργοποίησα το Secure Boot όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Αλλά πως δίνω εντολή να bootάρει από το CD;
Όσο για τον κανονικό τερματισμό με βοήθησε αυτό το link που μου είπε ο Ηλίας, όπου εκτός τις ρυθμίσεις, αν πας κάτω κάτω θα διαβάσεις ότι μπορεί να γίνει κανονική εκκίνηση για μια φορά, αν πατήσεις το Win+X ... το δοκίμασα λοιπόν και πέτυχε ... πάτησα το Win+X ταυτόχρονα, μου έβγαλε ένα παραθυράκι κάτω αριστερά και από εκεί διάλεξα "τερματισμό". Αυτό με το shift πέτυχε μόνο την πρώτη φορά.
Μπήκα στο Bios με F10 ... το είχα δοκιμάσει και εχθές αλλά δεν έμπαινε ... γίνεται και με Esc και F10 που είπε ο matthew

Όσο για τον κανονικό τερματισμό με βοήθησε αυτό το link που μου είπε ο Ηλίας, όπου εκτός τις ρυθμίσεις, αν πας κάτω κάτω θα διαβάσεις ότι μπορεί να γίνει κανονική εκκίνηση για μια φορά, αν πατήσεις το Win+X ... το δοκίμασα λοιπόν και πέτυχε ... πάτησα το Win+X ταυτόχρονα, μου έβγαλε ένα παραθυράκι κάτω αριστερά και από εκεί διάλεξα "τερματισμό". Αυτό με το shift πέτυχε μόνο την πρώτη φορά.
Νομίζω ότι το έκανα και εγώ όταν πέρασα το ubuntu στο Laptop του αδερφού μου (dualboot με win7) και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Απλά φοβάμαι μην έχει πουθενά πεταμένη μέσα στον δίσκο την "Recovery"dim459 έγραψε:Όσον αφορά στη συρρίκνωση, όπως σου έγραψα εγώ την έκανα από το Live του ubuntu, χωρίς προβλήματα (μόνο ένα check είχε κάνει όταν εκκίνησε ξανά windows).