Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2014, 16:28
από nickaraxnos
Καλησπέρα, ο σκληρός δίσκος απο το συγκεκριμένο λαπτόπι τα έχει ψιλοπαίξει με αποτέλεσμα να αργούν ακόμα και οι πιο απλές δουλειές που κάνω με αυτόν συν το οτι πολλές φορές δε μπορεί να εκκινήσει και αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ το boot repair.
Πριν απο κανα δυο μήνες τον πήγα για επισκευή διότι κολλούσε η οθόνη και μου είπαν οτι φταίει ο δίσκος. Μου τον έκανε σέρβις αλλά τώρα μπορεί να μην κολλάει η οθόνη αλλά όπως προείπα είναι θεόαργος.
Θέλοντας να γλιτώσω τα χρήματα στο μάστορα σκέφτομαι μήπως κάνω μόνος μου την αλλαγή του δίσκου οπότε θα ήθελα να ξέρω καταρχάς αν υπάρχει κάποια πρόταση για το ποιον σκληρό να πάρω, κατά δεύτερον αν αυτές οι οδηγίες που βρήκα viewtopic.php?f=9&t=6429&hilit=%CE%BA%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D
είναι εντάξει για την περίπτωσή μου (αν κατάλαβα καλά θα χρησιμοποιήσω πρώτα έναν εξωτερικό σκληρό και μετά αφού αλλάξω των εσωτερικό θα μεταφέρω τα δεδομένα απο τον εξωτερικό στον καινούριο) και τέλος αν ο καινούριος σκληρός θα έχει πρόβλημα σε περίπτωση που χρειάζεται αλλαγή και το ανεμιστηράκι γιατί μου είχαν πει οτι ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία εξαιτίας κακής λειτουργίας του (του ανεμιστηρακίου :p )