Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούλ 2014, 23:48
nickaraxnos έγραψε:Οκ, θα καθίσω αύριο να το κάνω. Βρήκα αυτό το βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=7if8CXVqdaQ και δείχνει εύκολοΤο θέμα είναι οτι στο 4.40 καθώς και στο 6.36 αυτός βάζει κάτι σαν κόλλα στο πιτσι. Είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο?
Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται στο βίντεο. Πίστεψέ με σε αυτό. Κι εγώ είχα δει ένα βίντεο πριν ανοίξω το δικό μου Laptop, αλλά καμία σχέση. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το κάνεις ο ίδιος.
Η πάστα που βάζει είναι η γνωστή thermal paste. Ναι, είναι καλό να την αλλάξεις. Έχει άμεση σχέση με τις θερμοκρασίες. Βέβαια, δεν ξέρω που βρήκε αυτός ολόκληρο κουτί. Συνήθως την πουλάνε σε μερικά γραμμάρια. Αλήθεια, δεν χρειάζεται να αγοράσεις ολόκληρο κουτί. Μερικά γραμμάρια φτάνουν. Για μια χρήση την θες.
nickaraxnos έγραψε:Επίσης ο καθαρισμός μπορεί να γίνει και με αέρα? Είχα πάρει ένα τέτοιο μαραφέτι που έχει πεπιεσμένο αέρα.
Αέρα, όχι απαραίτητα πεπιεσμένο, αλλά και πινελάκι καλό είναι. Φρόντισε να αφαιρέσεις όλη τη σκόνη που υπάρχει ή μπορεί να κρύβεται και ιδιαίτερα από τον ανεμιστήρα.
nickaraxnos έγραψε:Τέλος αν μετά τον καθαρισμό συνεχίζει να έχει ανεβασμένη θερμοκρασία? Γιατί μου φαίνεται δύσκολο να πέσει κοντά 35 βαθμούς η θερμοκρασία με έναν καθαρισμό
Δεν περιμένουμε 35 βαθμούς, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι. Και στους 50-60 να πέσει είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Σε τι θερμοκρασίες δούλευε το Laptop όταν το αγόρασες, θυμάσαι ; Περίπου στα ίδια επίπεδα θέλουμε να φτάσει, όπως όταν το αγόρασες , plus κάποιους βαθμούς παραπάνω, λόγω καλοκαιριού (υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος).