Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουν 2008, 17:32
Kknhht3 έγραψε:Χαιρομαι που υπαρχει ανταποκριση. Οπως ειπα, ειμαι γνωστης σε μερικα πραγματα, χωρις να 8ελω να θιξω κανεναν.
Ευχαριστω πολυ κ παλι κ δε θελω να παρεξηγηθω.
1. ξερω να χειριζομαι το γοογλιαλλα ι σελιδα που 8α μπορουσε να με βοη8ησει στο τριπλο ειναι κατω...
Πιστεύω ότι αναφέρεσαι στη σελίδα
http://wiki.onmac.net/index.php/Triple_ ... a_BootCamp
Το Google διατηρεί τη σελίδα αυτή cached. Αν έχεις το ελληνικό Google, ο σύνδεσμος (από τα αποτελέσματα αναζήτησης) ονομάζεται Προσωρινή αποθήκευση (κακή μετάφραση του Cached). Οπότε μπορείς να δεις τη σελίδα.
Kknhht3 έγραψε:2. Ναι, γνωριζω το Inkscape, αλλα δε το εχω ψαξει ιδιαιτερα. γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος κ με το illustrator.
3. virtualbox και τετοιες λυσεις δε δοκιμαζω λογω ραμ. 1024 δε νομιζω πωσ ειναι αρκετη.
στο μακ χρισιμοποιω: photoshop cs3, illustrator cs, inkscape, blender, google scetch up (απιθανο προγραμμα κατ εμε) και απο εκει κ περα για μουσικες που φτιαχνω reason, ableton live, και διαφορουσ tracker για παραγωγη chiptunes.
Ευχαριστω κ παλι οσους ασχολι8ηκαν με το μικρο μου προβλημα.
Γενικά μπορείς να βάλεις το Virtualbox όταν έχεις 1GB RAM. Αν αφιερώσεις 384MB RAM, το σύστημα θα λειτουργήσει ικανοποιητικά.Το ζήτημα είναι ότι δε θα έχεις επιτάχυνση 3D στην ιδεατή μηχανή.