Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρ 2009, 13:49
από linuxman
greatst έγραψε:@linuxman & @ftso: έχετε δίκιο, θα δω εάν μου επιτρέψουν στο στημένο+ανοιχτό μηχάνημα που έχουν να δοκιμάσω να κάνω boot με ένα usb-stick-Live-Ubuntu. Εάν γίνει αυτό, θα καταγράψω και την έξοδο των εντολών του linuxman για να δούμε τι παίζει και τι όχι. Όσον αφορά αυτό που λες ftso, πράγματι και στο website λίγο που το έψαξα δεν έχει drivers για linux για το μηχάνημα :(

Θα δείξει...

Να υπάρχουν drivers για Λίνουξ λίγο χλομό το βλέπω , άλλα εκτός για τους εκτυπωτές τις hp το Λίνουξ τι τα θες drivers κατά 60-70 % τις έχει και λογικά μπορείς να κάνεις την δοκιμή , εγώ έχω κάνει μία δοκιμή στο Μ.....μα κάποτε το 2008.
Το είδα και ζήτησα από το πωλητή να μου κατεβάσει το ένα φορητό να το δω από κοντά μέχρι να γυρίσει το έβαλα ένα δισκάκι DVD και έκανα μποοτ όταν γύρισε ο φορητός έχει φορτώσει και αναγνώρισε όλα ασύρματα , ενσύρματα bluetooth κτλ και όταν είπα ωραία τα είδε όλα , τι με ρώτησε ο πολητής :lol: :lol: :lol: :lol: έβαλες cd με drivers :lol: :lol: :lol: και εγώ του είπα όχι τα έχει ήδη μέσα στο dvd μαζί με το σύστημα :lol: :lol: :lol: και απάντηση ήτανε και πως γίνεται αυτό :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λίνουξ του είπα τα έχει μέσα για πολλά :mrgreen: , βλέπετε Dell ήτανε και ήτανε όλες συσκευές διαλεγμένες .
Για αυτό ζήτα να το δεις από κοντά και να κάνεις το τεστ με dvd καλύτερα δεν πρόκειται να πειράξεις κάτι .