Δημοσιεύτηκε: 21 Μάιος 2009, 10:15
έγραψε:LOL, χωρίς να θέλω να απαξιώσω τις όποιες σπουδές έχεις κάνει, μερικά από αυτά που λες είναι άκυρα. Το sli δεν είναι τόσο θαυμαστό (και δεν αξίζει, εκτός κι αν έχεις 2 high end κάρτες).
Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να βάλει τον extreme edition i7. Τι να τον κάνει τον ξεκλείδωτο πολλάπλασιαστή;;
Και εννοείται ότι σε τέτοια μηχανήματα δεν βάζεις win xp. Αν θεωρείς ότι είναι πιο γρήγορα απ'τα vista, βαλε win 95 που είναι πιο γρήγορα κι απ'τα δυο
Παρεπιπτόντως το μηχάνημα φορούσε 2x 9800GTX και της φόρεσε όταν πρωτοβγήκαν οι νέες σειρές 260 και 280.....οπότε ήταν high end για gaming κάρτες....και σχετικά φτηνές....
Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος για τον extreme edition i7 ενώ μπορείς να κάνεις την δουλεία σου πολύ άνετα και απροβλημάτιστά με έαν quad core ή και με έναν dual core, αλλά όπως ανέφερα ο extreme edition i7 είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από τους υπόλοιπους i7 σε επιδόσεις και αποδόσεις.....οπότε εαν και μόνο εαν ο kokeroulis σκέφτεται για i7 πρότυνα να σκεφτεί και αυτήν την έκδοση....άλλωστε εδώ δεν μπορούμε να αναλύσουμε τις διαφορές των επεξεργαστών και δεν ξέρεις πως θα είναι τα πράγματα απο hardware και software σε λίγο καιρο, άρα δεν ξέρουμε σήμερα ποιά η χρησιμότητα του ξεκλείδωτου πολλαπλασιαστή....αν ξέρεις για το τι επακολουθεί please κάνε κάποιο νέο post και ενημερωνέ μας
Επίσης είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις απο την δουλειά μου για καφεδάκι και να στείσουμε δύο ίδια μηχανάκια και στο ένα να βάλουμε $vista και στο άλλο winxp και μετά ας τα μετρήσουμε με όποιο software θες....θα εκπλαγείς
έγραψε:What tolis_01 said....
Τα είπε άψογα,λέξη πρός λέξη.
Για gaming pc,βάλε vista 64bit.
Ωστόσο,σχεδόν όλες οι high end motherboards,έχουν πλέον 2 pci express slots.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι πρέπει σώνει και καλά να βάλεις 2 gpus.
Πότε δεν ήμουν οπαδός του sli/crossfire,αλλά ας μην το αναλύσουμε αυτό εδώ τώρα.
Βάζεις $vista 64bit όταν έχεις να κάνεις με 64bit επεξεργαστή...όταν δεν έχεις τι κάνεις οεο ???
Και εσύ είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις απο την δουλειά μου για καφεδάκι και να στείσουμε δύο ίδια μηχανάκια και στο ένα να βάλουμε $vista και στο άλλο winxp και μετά ας τα μετρήσουμε με όποιο software θες......
Στο internet θα βρείτε πολλά site που ασχολούντε με το gaming και για το πώς να setάρουμε ένα μηχανάκι και ασχολλούντε με το θέμα sli....μπορείτε να διαβάσετε ακομα και εντυπώσεις απο διάφορους χρήστες εκτός των διαφόρων μετρήσεων.......
Εννοείτε πως δεν έθιξες τις σπουδές που έχω κάνει μιας και όταν πήγα για σπουδές τότε άρχισαν να εμφανίζοντε οι πρώτοι pentium III, οπότε απο εκεί και περά το ότι ξέρω οφείλετε σε ενημέρωση, ενασχόληση και την εργασία.....και ευτυχώς που βλέπω live αρκετά πράγματα γιατί ώς είναι γνωστό η θεωρία ειναι πολύ μακριά από την πράξη.....και προς θεού όταν ενημερώνουμε μην βάζουμε το τι μας αρέσει
... αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει......έγραψε:Πότε δεν ήμουν οπαδός του sli/crossfire,
Αυτά από εμενά....χαίρομαι για τέτοιες αντιπαραθέσεις απόψεων....