Δημοσιεύτηκε: 04 Αύγ 2008, 02:00
Παιδια γεια σας....
Το πρωτο μου ποστ....Εχω ενα προβλημα με το Ubuntu 8.04....
Οι προηγουμενες εκδοσεις (τωρα γραφω απο Ubuntu 7.10) δουλευουν μια χαρα...
Το Ubuntu 8.04 ομως κολαει...Συνεχεια...Δηλαδη...Το κανω εγκατασταση, και οταν παω να κανω κατι πχ να το κανω update μου κολλαει σε καποια φαση...δεν δουλευει τιποτα...Το ποντηκι κινειται αλλα δεν μπορω να μπω και να κανω τιποτα...Ολα μπλοκαρουν...
Επισης αυτο γινεται οταν πχ τ αφησω για καποιο χρονικο διαστημα περιπου μιση ωρα χωρις να τ αγγιξω...χωρις να μπω καπου...εμφανιζεται το screen saver και οταν κουνησω το ποντηκι και εμφανιστει η οθονη με το ντεσκτοπ του ubuntu ολα ειναι κολημενα...δεν μπαινω πουθενα...
Δοκιμασα να πατησω το CTRL +ALT + BACKSPACE και το μονο που γινεται ειναι να φευγουν τα τασκμπαρ και να μενει μονο το desktop wallpaper κολλημενο...
Χρειαζεται συνεχεια restart...
Το λαπτοπ ειναι ACER Aspire 5024WLMI
AMD Turior 64 ML-34
ATI Mobility Radeon X700 PCI 128 MB
1GB DDR RAM
100 GB HD...
Αν ξερει κανεις καμια λυση....
Ευχαριστω...
Το πρωτο μου ποστ....Εχω ενα προβλημα με το Ubuntu 8.04....
Οι προηγουμενες εκδοσεις (τωρα γραφω απο Ubuntu 7.10) δουλευουν μια χαρα...
Το Ubuntu 8.04 ομως κολαει...Συνεχεια...Δηλαδη...Το κανω εγκατασταση, και οταν παω να κανω κατι πχ να το κανω update μου κολλαει σε καποια φαση...δεν δουλευει τιποτα...Το ποντηκι κινειται αλλα δεν μπορω να μπω και να κανω τιποτα...Ολα μπλοκαρουν...
Επισης αυτο γινεται οταν πχ τ αφησω για καποιο χρονικο διαστημα περιπου μιση ωρα χωρις να τ αγγιξω...χωρις να μπω καπου...εμφανιζεται το screen saver και οταν κουνησω το ποντηκι και εμφανιστει η οθονη με το ντεσκτοπ του ubuntu ολα ειναι κολημενα...δεν μπαινω πουθενα...
Δοκιμασα να πατησω το CTRL +ALT + BACKSPACE και το μονο που γινεται ειναι να φευγουν τα τασκμπαρ και να μενει μονο το desktop wallpaper κολλημενο...
Χρειαζεται συνεχεια restart...
Το λαπτοπ ειναι ACER Aspire 5024WLMI
AMD Turior 64 ML-34
ATI Mobility Radeon X700 PCI 128 MB
1GB DDR RAM
100 GB HD...
Αν ξερει κανεις καμια λυση....
Ευχαριστω...