Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2009, 01:43
από linuxman
01. Είναι συμβατό το Ubuntu 9.04 με το hardware του Η/Υ μου; Ναι είναι συμβατό
02. Να προτιμήσω την έκδοση Intel i386 ή AMD64; Για πρώτη φορά θα έλεγα δοκίμασε το i386 32 bit
03. Υπάρχει δυνατότητα συνύπαρξης Windows XP SP3 και Ubuntu 9.04; Ναι υπάρχει δες εδώ viewtopic.php?f=9&t=895
04. Απαιτείται διαμόρφωση του Η/Υ πριν την εγκατάσταση; Ναι χρειάζεται να κάνεις ορισμένα βήματα δες το βίντεο
05. Υπάρχει κίνδυνος να χάσω τα αρχεία μου; Εάν δεν έχεις κάνει αντίγραφα να το κάνεις , άλλα εάν ακολουθήσεις τα βήματα όχι
06. Θα είναι αναγνωρίσιμα και διαχειρίσιμα τα αρχεία μου από το Ubuntu; Ναι και βέβαια θα είναι , με ορισμένες διαφορές άλλα κατά περίπτωση
07. Τα προγράμματα Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Opera, Yahoo, Avast, Spybot-SD, Spyware Blaster, Avast, 7-Zip, MSO 2003, OOO 3.1.1, DVD Shrink, Nero, Pinnacle, Cool Edit Pro, AnyDVD, Convert XtoDVD, Winamp, VLC, Cyberlink, ACD Systems, Adobe, Java, Quick Time, Xilisoft, Sony Ericsson, που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου είναι συμβατά με το Ubuntu; Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Opera, και πολλά άλλα υπάρχουν και για λίνουξ ήδη και πάντα υπάρχει κάτι ανάλογο , θέμα συνήθειας είναι .
08. Υπάρχουν άλλα αντίστοιχα συμβατά προγράμματα [κατά προτίμηση δωρεάν]; Ναι υπάρχουν και πολλά
09. Πρέπει να ψάξω για οδηγούς τόσο του hardware όσο και του software ή είναι προεγκατεστημένοι στο Ubuntu; Θα σε ενημερώσει το ίδιο σύστημα εάν πρέπει να περάσεις κάτι και θα το κάνει εγκατάσταση εάν απαντήσεις θετικά
10. Υπάρχει κάποιο αξιόλογο δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής και επεξεργασίας οπτικών, οπτικοακουστικών και ακουστικών αρχείων; Πόσα θες :D
11. Το περιβάλλον εργασίας είναι στα ελληνικά; Ναι και σε άλλες 40+ γλώσσες
12. Είναι σταθερό λογισμικό το Ubuntu 9.04 ή έχει δυνατότητα αυτοεπισκευής; Δεν χρειάζεται να το κάνει αν το κάνεις με βάση τους οδηγούς είναι εύκολο να το ξανακάνεις χωρίς κόπο εάν χρειαστεί μέσα σε 20 λεπτά
13. [Τελευταία και γρουσούζικη] Έχει κάποιος ή κάποια τη διάθεση να απαντήσει σε αυτήν την απόγνωση; [Θα το εκτιμούσα δεόντως!]
Ευχαριστώ όποιον ή όποια το διάβασε και μόνο για το χρόνο που αφιέρωσε, είτε απαντήσει είτε όχι!
Εδώ θα τα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου viewtopic.php?f=9&t=859