Δημοσιεύτηκε: 30 Σεπ 2009, 06:58
από vasilis50
MakisM1 έγραψε:
Πιθανον να εχει χτυπησει το Master Boot Record. Θα χρειαστεις ενα CD των Vista, για να το επισκευασεις, αλλα περιμενε να σου πουν τα παιδια απο εδω τη γνωμη τους για τη διαγνωση μου.

¨Εχω κατεβάσει ένα cd recovery των vista από κάποιο site αλλά όταν το βάζω στο laptop αν και του έχω βάλει στο bios να διαβάζει πρώτα το cd drive, δεν καταλαβαίνει τίποτε και ξεκινάει κανονικά. Το κατέβασα δεύτερη φορά, είναι κάπου 120 ΜΒ με torent κλπ αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα.
Σίγουρα χρειάζομαι ένα cd που να διορθώνει τα (s)vista όπως λένε πολλοί, αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα.
Ένα θέμα που με προβληματίζει και ίσως κάποιος γνωρίζει είναι το γιατί όταν ανοίγοντας το acer πατώντας Alt+F10 βγαίνω στο μενού με τις επιλογές για διορθωση του λειτουργικού και κάτι άλλες επιλογές, όταν όμως επιλέγω την πρώτη επιλογή μου ζητάει τον κωδικό, που ο default είναι 6 μηδενικά. Όμως όταν τον δίνω, μου λέει ότι είναι λάθος, χωρίς όμως εγώ να έχω αλλάξει ποτέ αυτόν τον κωδικό μιας και πριν 2 και χρόνια που έχω πάρει το acer laptop, δεν είχα δει ούτε και γνώριζα τα σχετικά περί disk recovery κλπ. Ίσως να βρίσκεται ο κωδικός αυτός γραμμένος σε κάποιο αρχείο στο κρυφό partition του acer, που όμως?