Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτ 2009, 22:23
tolis_01 έγραψε:vaslat έγραψε:
To έβαλα και εχω τις παρακατω ερωτήσεις :
1. Πως μπορώ να ξεφορτωθώ το Xandros που είχε επάνω?
2. Δεν βλέπει κάρτα δικτύου ?
3. Πρέπει να φορτώσω και κάτι άλλο για να τρέξουν όλα ? (NEW KERNEL)
Είμαι σχετικά νέος .....στο χώρο και ....ψάχνομαι..
1) Σβήνεις τα partition του με το gparted και καθάρισες(αν υπάρχει καταχώρηση του στο grub έχει κι άλλο βήμα)
2) Την ethernet ή την ασύρματη; Με ένα lspci στο τερματικό νομίζω πως τα βγάζει όλα (για να δούμε ποια κάρτα έχει)
3) Αν λειτουργούν όλα (εκτός από την κάρτα δικτύου που λες) δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι.
Το πρόβλημα είναι στην ethernet και δεν βλέπει και camera....
lpci :
- Κώδικας: Επιλογή όλων
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) (rev 07)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) Graphics Controller (rev 07)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) HD Audio Controller (rev 07)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) PCI Express Port 1 (rev 07)
00:1c.1 PCI bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) PCI Express Port 2 (rev 07)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #1 (rev 07)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #2 (rev 07)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #3 (rev 07)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB EHCI #1 (rev 07)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) LPC Bridge (rev 07)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) IDE Controller (rev 07)
01:00.0 Network controller: Atheros Communications Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) (rev 01)
03:00.0 Ethernet controller: Attansic Technology Corp. Device 1062 (rev c0)
nikos@nikos-laptop:~$
Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ με τετοιο πρόβλημα.....