Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2009, 14:41
από Apopas
linuxman έγραψε:Εσύ , εγώ και κάποιος προχωρημένος χρήστης το ξέρουμε να βάλουμε άλλου να γράφει το .iso αλλού , ο απλός χρήστης δεν το ξέρει αυτός είναι λόγος που πρέπει να είναι πάνω από 12-15 έστω .
Τώρα για /boot πες μου το λόγο γιατί να είναι έξω .
Αυτά θα το κάνεις σε επίπεδο server όχι σε επίπεδο απλού Η/Υ .
Το δοκιμασμένο ext3 είναι σταθερό και δοκιμασμένο εδώ και χρόνια , για ext4 υπάρχουν ακόμα αναφορές για χάσιμο αρχείων .
Το βίντεο έχει γίνει για απλούς χρήστες να ξέρουν πως να το κάνουν σωστά για πρώτη φορά .
Εάν ξέρεις πως να το κάνεις μπράβο επιλέγεις το δικό σου τρόπο .

Κι εγώ είπα ότι είναι κάπως εξεζητημένο και καλώς δεν το ανέφερε το παιδί στο βίντεο που ανεφέρετε σε νέους χρήστες. Άλλο όμως εξεζητημένο και άλλο λάθος ;)
Τώρα για το που θα γράφει το iso το brasero, ε δεν χρειάζεται να είσαι και προχωρημένος για να το δεις, ίσα ίσα που αν το δεις και το αλλάξεις (που θα το αλλάξεις την πρώτη φορά που θα γεμίσει ο σκληρός και θα σου βγάλει σφάλμα), τότε θα πεις ότι πέταξες 5 giga και βάλε από το σκληρό σου, εφόσον θα έχεις τα πάντα και θα'ναι γεμάτος μόνο κατά το 1/3.
Οι τελευταίες αναφορές για ext4 data loses ήτανε πάνω από 1,5 χρόνο πριν. Δε νομίζω να μην ξέρει τί κάνει η RedHat και η Canonical και έρχονται με default το ext4.