Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2009, 14:41
linuxman έγραψε:Εσύ , εγώ και κάποιος προχωρημένος χρήστης το ξέρουμε να βάλουμε άλλου να γράφει το .iso αλλού , ο απλός χρήστης δεν το ξέρει αυτός είναι λόγος που πρέπει να είναι πάνω από 12-15 έστω .
Τώρα για /boot πες μου το λόγο γιατί να είναι έξω .
Αυτά θα το κάνεις σε επίπεδο server όχι σε επίπεδο απλού Η/Υ .
Το δοκιμασμένο ext3 είναι σταθερό και δοκιμασμένο εδώ και χρόνια , για ext4 υπάρχουν ακόμα αναφορές για χάσιμο αρχείων .
Το βίντεο έχει γίνει για απλούς χρήστες να ξέρουν πως να το κάνουν σωστά για πρώτη φορά .
Εάν ξέρεις πως να το κάνεις μπράβο επιλέγεις το δικό σου τρόπο .
Κι εγώ είπα ότι είναι κάπως εξεζητημένο και καλώς δεν το ανέφερε το παιδί στο βίντεο που ανεφέρετε σε νέους χρήστες. Άλλο όμως εξεζητημένο και άλλο λάθος
Τώρα για το που θα γράφει το iso το brasero, ε δεν χρειάζεται να είσαι και προχωρημένος για να το δεις, ίσα ίσα που αν το δεις και το αλλάξεις (που θα το αλλάξεις την πρώτη φορά που θα γεμίσει ο σκληρός και θα σου βγάλει σφάλμα), τότε θα πεις ότι πέταξες 5 giga και βάλε από το σκληρό σου, εφόσον θα έχεις τα πάντα και θα'ναι γεμάτος μόνο κατά το 1/3.
Οι τελευταίες αναφορές για ext4 data loses ήτανε πάνω από 1,5 χρόνο πριν. Δε νομίζω να μην ξέρει τί κάνει η RedHat και η Canonical και έρχονται με default το ext4.