Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμ 2009, 02:45
AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box) ~ 160 euro
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P (sAM3, DDR3, 790XT) ~ 120 euro (δοκιμασμένη σε 9.10). Σίγουρα θα βρεις και καλύτερες επιλογές αν το ψάξεις καλά. Απο θέμα συμβατότητας δύσκολα θα έχεις πρόβλημα.
RAM 2 x 2GB ddr3 ~ 100 euro
Δίσκος 1ΤΒ WD black ή blue ~ 80 euro
Για θόρυβο κοιτάς, το κουτί, το τροφοδοτικό και την vga. Τα υπόλοιπα δεν κάνουν πολύ.
Τροφοδοτικό αν είναι αξιόπιστο αυτό που έχεις και τουλάχιστον 450 watt είσαι οριακά ΟΚ.
Για τον ίδιο περίπου λόγο που πουλάνε windows και όχι linux.
Αυτό στο οποίο θα βρεις αυτό που θες.
DDR3 προσέχοντας να είναι για dual channel και όχι για triple.
Good luck
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P (sAM3, DDR3, 790XT) ~ 120 euro (δοκιμασμένη σε 9.10). Σίγουρα θα βρεις και καλύτερες επιλογές αν το ψάξεις καλά. Απο θέμα συμβατότητας δύσκολα θα έχεις πρόβλημα.
RAM 2 x 2GB ddr3 ~ 100 euro
Δίσκος 1ΤΒ WD black ή blue ~ 80 euro
Για θόρυβο κοιτάς, το κουτί, το τροφοδοτικό και την vga. Τα υπόλοιπα δεν κάνουν πολύ.
ugggf έγραψε:- Κουτί έχω ένα midi tower σχετικά καινούριο που θα ήθελα να κρατήσω. Τροφοδοτικό νομίζω 400 ή 450W. Χρειάζομαι μεγαλύτερο;
Τροφοδοτικό αν είναι αξιόπιστο αυτό που έχεις και τουλάχιστον 450 watt είσαι οριακά ΟΚ.
ugggf έγραψε:Γιατί όλα(;) τα μαγαζιά συστήνουν Intel;
Για τον ίδιο περίπου λόγο που πουλάνε windows και όχι linux.
ugggf έγραψε:Υπάρχει κάποιο που να δουλεύει AMD σοβαρά και να είναι αξιόπιστο (στην Αθήνα);
Αυτό στο οποίο θα βρεις αυτό που θες.
ugggf έγραψε:- DDR2 ή DDR3; Η συχνότητά τους πρέπει να ταιριάζει με του επεξεργαστή;
DDR3 προσέχοντας να είναι για dual channel και όχι για triple.
ugggf έγραψε:ΥΓ: Μετά από χρόνια θα αποπειραθώ να το συναρμολογήσω ξανά μόνος μου...
Good luck