Δημοσιεύτηκε: 11 Ιαν 2010, 23:40
από kapatas7
Πραγματικά δεν το περίμενα απο μια εταιρια σαν την nvidia...δίαβασα τους συνδ'εσμους που έχεις παραθέσει στο αλλο θέμα κ απογοητέυτηκα!! Ειδικά η αναφορά στο χρηματιστήριο αρκεί για να σιχαθεί κανείς την πολιτική της nvidia! Αν κ χρόνια τωρα προτιμώ την nvidia απο την ΑΤΙ , μ'αλλον θα αλλάξω προτιμήσεις... εκτός αν ξέρουμε κατι κ για αυτούς!
Ταλαιπωρήθηκες αρκετά εσυ...Μακάρι να σου κρατήσει το μοντέλο αυτό κ ας μην είναι το ίδιο ισχυρό με το αρχικό!!ενα φιλαράκι μου με turbox μοντέλο, ομοια σύνθεση με την δική μου πέρασε τα ίδια ακριβώς!Βέβαια στο service στο πλαισιο απλά του έβαλαν επιπλέον μονωτική κόλλα..κ τον έστειλαν σπίτι!οι θερμοκρασίες του βαράνε κόκκινο...όπως βαρούσαν κ οι δικές μου!!!ακόμα κ με βάση-ανεμιστήρα! Το μυστήριο λύθηκε όμως τώρα....

χμ....τώρα με βάζεις να ψάχνω για πιστολάκι βραδυατικα!!Θα το δοκιμάσω....αλλα πιστέυω ακόμα κ αν λειτουργήσει θα είναι προσωρινη λύση!Κ η αγόρα νέου μηχανήματος είναι αναγκαία!!Σευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου κ την βοήθεια σου πάντωσ :) καθώς κ τον φίλο Apopas :thumbup: