Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2010, 13:19
Καλως μας ηρθες!!
Αν και αργησες λιγο...αλλα,καλλιο αργα παρα ποτε!!!
Επειδη γνωριζω το μονομαχο ,απο την βερσιον 2.0 !!!
Και με τη ευκαιρια αυτη θα ηθελα να ευχαριστησω τον emcpn,για τα πρωτα βηματα
πανω στο μονομαχο, και τις δυνατοτητες που μπορει να αποκτηση καποιος νεος χρηστης .
και πανω απο ολα μου εκανε το κλικ,και αναρωτιομουν πως; Αυτες ολες η αλλαγες!!!
Ετσι με αυτον τον τροπο καταλαβα πως ολα αυτα που μας "προσφερες" στο πακετο μονομαχος..
Ειναι πολυ χρησιμα ετσι ωστε να καταλαβει ο αρχαριος τις δυνατοτητες που εχει το ουμπουντου!!!
Με το καιρο συνειδητοποιησα πως ναι,μπορω και εγω να κανω το δικο μου ουμπουντου οπως εγω το θελω
στα μετρα μου!!!
Και ολα αυτα χαρην στην τεραστια βοηθεια που προσφερουν τα παιδια του φορουμ!!!

Αυτο δεν σημαινει πως δεν εξακολουθω να ειμαι αρχαριος,εφοσον καθε μερα ανακαλυπτω ολο και ποιο ενδιαφεροντα πραματα!!
Καλως ηλθες στο φορουμ!!!
Φιλικα
makedoniahellas
Αν και αργησες λιγο...αλλα,καλλιο αργα παρα ποτε!!!
Επειδη γνωριζω το μονομαχο ,απο την βερσιον 2.0 !!!
Και με τη ευκαιρια αυτη θα ηθελα να ευχαριστησω τον emcpn,για τα πρωτα βηματα
πανω στο μονομαχο, και τις δυνατοτητες που μπορει να αποκτηση καποιος νεος χρηστης .
και πανω απο ολα μου εκανε το κλικ,και αναρωτιομουν πως; Αυτες ολες η αλλαγες!!!
Ετσι με αυτον τον τροπο καταλαβα πως ολα αυτα που μας "προσφερες" στο πακετο μονομαχος..
Ειναι πολυ χρησιμα ετσι ωστε να καταλαβει ο αρχαριος τις δυνατοτητες που εχει το ουμπουντου!!!
Με το καιρο συνειδητοποιησα πως ναι,μπορω και εγω να κανω το δικο μου ουμπουντου οπως εγω το θελω
στα μετρα μου!!!
Και ολα αυτα χαρην στην τεραστια βοηθεια που προσφερουν τα παιδια του φορουμ!!!
Αυτο δεν σημαινει πως δεν εξακολουθω να ειμαι αρχαριος,εφοσον καθε μερα ανακαλυπτω ολο και ποιο ενδιαφεροντα πραματα!!
Καλως ηλθες στο φορουμ!!!
Φιλικα
makedoniahellas