Δημοσιεύτηκε: 11 Μαρ 2010, 09:22
Dimitris έγραψε:Θα αναλάβω το ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου. Ο λόγος που κάτι τέτοιο είναι "παράνομο" (δε ξέρω αν είναι η κατάλληλη λέξη) είναι ότι χρησιμοποιούνε το λογότυπο του openoffice. Θεωρητικά δηλαδή θα μπορούσαν να πάρουνε τον κώδικα του openoffice να τον πακετάρουνε με κάποιο άλλο όνομα και να το πουλάνε με όποιο τρόπο τους αρέσει. Εφόσον φυσικά διαθέτουν τον κώδικα υπό την άδεια του openoffice.
Σωστά. Αν το ονομάζαν p.x chile-office και χρησιμοποιούσαν και τα δικά τουs logo, το sms activation δεν θα ήταν παράνομο.
Aν διαβάσετε την αποφαση που αναφέρεται, το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιούν ως domainname τη λέξη openoffice η οποία είναι κατοχυρωμένη. Δηλαδή η διαμάχη είναι για το όνομα της ιστοσελίδας και όχι το προϊόν. Εδώ δεν τίθεται τέτοιο θέμα.pkst έγραψε:Αυτή η εταιρία είναι γνωστή και έχει ηδη γίνει καταγγελία κατά της εταιρίας για domain infridgement : http://domains.adrforum.com/domains/dec ... 293581.htm
[/quote]
Μα δεν υποστήριξα το αντίθετο. Ήδη ετοιμάζονται οι κατάλληλες επιστολές για αυτό το θέμα (απλά η ίδια εταιρία στο παρελθόν οπως μπορείτε να δείτε έχει ξαναπασχολήσει το openoffice για παρόμοιους λόγους)