Δημοσιεύτηκε: 10 Μάιος 2010, 22:24
από emcpn
Είναι σαφές ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια έκδοση του Monomaxos αλλιώς θα είχες συναντήσει το κείμενο που με τόσο καμάρι παραθέτεις προσπαθώντας να τρέξεις το Google earth (ή το Skype ή το OPERA κτλ)... που δεν τρέχουν αν δεν αποδεχθείς τους όρους χρήσης της εκάστοτε εταιρίας...
(πρόκειται για εξαιρετικό τέχνασμα που σε καλύπτει πλήρως για την χρήση τους ...)

Αν είχες τη διάθεση και είχες ασχοληθεί λίγο με αυτή την προσπάθεια θα γνώριζες για πρόσωπα και καταστάσεις ...
(σε αυτό φταίω και εγώ που εδώ στο Ubuntu-gr έχω περιοριστεί μόνο σε κάποιες ανακοινώσεις για νέες εκδόσεις και που έγινα μέλος πολύ πρόσφατα)

Όσο για την ομάδα μην ανησυχείς τους εν Ελλάδι τουλάχιστον μπορείς να τους γνωρίσεις και από κοντά !!! Θα σου στείλω pm την επόμενη φορά που θα κανονίσουμε να πάμε για τσιπουράκια ... (και δεν κοροιδεύω ...)

Το να δημοσιεύω τα ονόματα τους σε κάποιο forum κατόπιν ψιλο-ανάκρισης είναι κάτι που δεν έχουμε συμφωνήσει να το κάνω ... (δεν το έχουμε συζητήσει να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω πως θα το εκλάβουν)

Για την σελίδα έχεις πολύ δίκιο Μιχάλης Π. λέγεται ο τύπος που ασχολείται και λείπουν πολλά ακόμη (υπάρχουν λάθη σε links κτλ)