Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2010, 14:43
από chronis_25
komfoukios έγραψε:g00fy ναι οκ συμφωνω αλλα μαλλον δεν καταλαβες απο τα συμφραζομενα μου τι ηθελα να πω...πχ ας πουμε οτι η συγκεκριμενη διανομη μπορει να εχει καπιους drivers που αλλες να μην εχουν...οσο για το acrobat kai to flash...οταν εγω φιλαρακι ρωταω καπιον γνωστη του θεματος πως βαζεις flash στο ubuntu ???(αναφερω το φλας επιδη ετσι ετυχε τωρα, και γενικως και αλλα πραγματακια πιο δυσκολοχωνευτα για εναν νεο σε ολλα αφτα)Και μου λει σαχτο στο γκοογκλ.... λογικο δεν ειναι να επηλεξω κατι alternative που τα εχει ολλα μεσα?

Αν είχες ποτέ σου Windows, σου είπε κανένας πώς να εγκαταστήσεις Flash;
Με την Ubuntu αντίθετα κάνεις ένα σύντομο search, κοιτάς τα tutorials χωρίς να είναι απαραίτητο να γραφτείς και παράλληλά βλέπεις και άλλες εφαρμογές που μπορούν να φανούν χρήσιμες.

Σαν νέος χρήστης θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω σε τι υπερέχει αυτή η "διανομή" έναντι της Ubuntu και με ποια φιλοσοφία έχει γίνει, γιατί προφανώς το να βάζεις 5 free apps και ένα θεματάκι δεν είναι Linux.

Αντί να κάνετε καινούργιες διανομές, δεν θα ήταν προτιμότερο να κάνετε σκέτο ένα θέμα δικό σας και tweaking ή κάποιες άλλες πρόσθετες εφαρμογές;

Off topic:
Πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου.