Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2010, 15:40
από tolis_01
radd έγραψε:
tolis_01 έγραψε:Βασικά παιδιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάει κάποιος από deluge σε utorrent. Μόνο αν κάποιος είναι μέλος σε tracker που έχει banned το deluge και allowed το utorrent, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να φύγω από τον tracker (το έχω κάνει βασικά).

Πολύ καλός client είναι και ο qBittorrent, έχει και την δυνατότητα να εμφανίζεται στους trackers ως utorrent αν το θέλεις.

Καλό αυτό, θα το έχω υπόψιν μου. Αλλά πλέον έχω καιρό να μπω σε private tracker, τελείωσαν οι σειρές που έβλεπα (lost, smallville, supernatural, big bag theory) και δεν έχω τι να κατεβάσω :D

fotis23 έγραψε:
tolis_01 έγραψε:Βασικά παιδιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάει κάποιος από deluge σε utorrent. Μόνο αν κάποιος είναι μέλος σε tracker που έχει banned το deluge και allowed το utorrent, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να φύγω από τον tracker (το έχω κάνει βασικά).

για ποιον τρακερ αναφερεσαι;

Bitsoup. Που είναι αρκετά αξιόλογος, με ανοιχτές εγγραφές. Τελικά κατέληξα σε ένα συνδιασμό all4nothin και torrentzilla (αν κι έχω κι ένα account στο IPT. Συν ένα account που είχα στο RevTT και το έχασα από inactivity :lol: )