Δημοσιεύτηκε: 24 Ιουν 2010, 13:19
από amdshop
Σας ευχαριστούμε για τις υποδείξεις σας παιδιά.
Πελατολόγιο δόξα των θεό έχουμε πολύ μεγάλο.
Για τα φορητά βεβαίως στέλνουμε serial numbers και ότι άλλα στοιχεία μας ζητήσουν.
Για το ''δές την ψηφιακά'' και κάτι άλλα προγραμματάκια που βγαίνουν όπως τα μαθητικά netbook δεν έχουμε πάρει ποτέ μέρος και ούτε θα πάρουμε.
Δεν μας αρέσει ως εταιρεία αλλά και ως άτομα να μπούμε σε φάση πλειστηριασμού. Έχουμε φίλους που μας ακολουθούν 11 χρόνια. Αυτοί ξέρουν έτσι δεν είναι; Οι φίλοι (πελάτες πες) είναι ο πιο αυστηρός κριτής μας.
Από Σεπτέμβρη θα κάνουμε ένα παιχνίδι κυρίως με την Dell. Για τα φορητά πάντα. Επίσης σκεφτόμαστε να τα φτιάχνουμε εμείς. Υπάρχουν προδιαγραφές είμαστε σε συζητήσεις αλλά δεν θα υπάρξουν νέα πριν τον Σεπτέμβριο.
Ως τότε έχουμε δώσει βάση κυρίως στα Desktop Pc που είναι και το δυνατό μας σημείο γιατί εκεί ορίζουμε εμείς την ποιότητα και την τιμή!
Και κάτι άλλο φίλε logari81. Εμείς δεν θέλουμε να φέρουμε φορητά για να γλυτώσετε 30-40 ευρώ αλλά πολλά παραπάνω! Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε. Για αυτό σου το υπογράφω! Και δεν είναι θέμα να μας προτιμήσει κάποιος επειδή είμαστε 30 ευρώ πιο κάτω. Εμείς ζητάμε πρώτα από όλα να ψάχνεστε στην αγορά! Καταναλωτές είστε εσείς κρατάτε τα φράγκα άρα εσείς έχετε την εξουσία! Αν αξίζουμε την προσοχή σας ναι τότε πάμε πάσο. Αλλά αν δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις σας ως καταναλωτές πάτε αλλού. Το λέμε συνέχεια στην πύλη μας και στο Facebook και παντού. Μην κοιτάτε μόνο τα άτομα που είναι στο AmD ShoP επειδή είμαστε απλά και ντόμπρα παιδιά. Είστε καταναλωτές πρώτα και μετά άμα γουστάρετε πάμε και για μπύρες τα βραδάκια. Αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβετε την δύναμη σας.
Καταλήγοντας ο καθένας μας με υπομονή και επιμονή πρέπει να φέρουμε και άλλο κόσμο στο Linux! Και όλοι μαζί το καταφέρνουμε. Ευχαρίστως άμα θέλετε σας δίνουμε και στατιστικά από τους server μας να δείτε πόσο ανεβαίνει το Linux!