Δημοσιεύτηκε: 05 Σεπ 2010, 14:12
από stavrosLinux
MakisM1 έγραψε:Γιατι, υπηρχε τοιχος και κλειστη πορτα προηγουμενως; Και τωρα ανοιξε;

Η οποιαδηποτε εταιρεια (Nero, Adobe κλπ) μπορουσε, αν ηθελε, να σου πουλησει μια εφαρμογη linux και καποιες το κανουν.

Αγορασες κατι;

Θες να βαλεις κλειστο λογισμικο στον Η/Υ?

Εγω οχι... αλλα μεθαυριο μπορει να αλλαξει η επαγγελματικη μου συγκυρια και να θελω να το κανω.

Μπορει, κατω απο την επιδραση του δωρεαν ανταγωνισμου απο τα ΕΛ/ΑΚ οι τιμες τους να ειναι πιο χαμηλες απο τα Windows. Που ξερεις;

Να σου δωσω ενα παραδειγμα. Εχω ενα προγραμμα για XP που λεγεται ReadIris. Ηρθε πακετο με το network printer. Σκαναρει, κανει διορθωσεις, ocr και αποθηκευση σε ο,τι format θελω.

Μπορω να κανω, (σχεδον) τα ιδια με το gscan2pdf αλλα το ocr ειναι προβλημα. Για ενα 10ρικο θα το αγοραζα για linux. Για ενα 100αρικο δεν... Μεθαυριο, μπορει να το ριξω σε επαγγελματικες μεταφρασεις engineering consulting για να βγαλω το ψωμι μου... Με το gocr μαλλον θα πεινασω... Καταλαβες?

Υπαρχουν μυρια οσα προγραμματα, τα οποια πιθανον να μεταναστευσουν στο linux και θα ειναι προς οφελος.

Φιλικα

ΜακηςΜ

όπως και μπορείς να πας πίσω στα windows αν θέλεις. Δεν έχεις καταλάβει ότι το θέμα δεν είναι οι χαμηλές τιμές αλλά το ότι οι εφαρμογές είναι non-free software http://en.wikipedia.org/wiki/Free_software.