Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2010, 22:17
από lostinmyworld
:wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:
Χρήσιμο μπορεί να είναι (για ορισμένους ή ίσως για πολλούς) και θα μπορούσε να υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης αυτών των υπηρεσιών σε όσους το ήθελαν αλλά δεν προσπαθώ να καταλάβω την λογική μίας εταιρείας γιατί αυτό είναι απλά αντιαισθητικό αν το δω στον υπολογιστή μου προεγκατεστημένο χωρίς καν να με ρωτά αν έχω κατ' αρχήν συσκευή apple αλλά απλά μου δίνει την δυνατότητα να χειριστώ δεδομένα κ.ά. με μία συσκευή που δεν έχω και ίσως να μην χρειαστώ.. :eh: :eh:
Οπότε απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να το βάλουν στην εγκατάσταση αυτό. Είναι σαν να θεωρούν ότι όλοι οι χρήστε ubuntu έχουν και συσκευή apple
Spoiler: show
ισχύει αυτό; :problem:

ή μήπως όποιος έχει ubuntu πρέπει να αγοράσει μία; Τέλος πάντων, ναι συμφωνώ να υπάρχει αλλά όχι ως προεπιλογή. Θα είναι φοβερά αντιαισθητικό και άσχημο το θέαμα και η κίνηση κατά τη γνώμη μου και δεν θέλω να αποχωριστώ από μερικά πράγματα που μου αρέσουν τόσο πολύ αυτή τη στιγμή
Spoiler: show
βλ. Rythmbox,Ubuntu One, Ubuntu γενικότερα

ή τουλάχιστον να είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να αποχωριστώ λόγω μίας κίνησης μίας εταιρείας...
Off topic:
Όχι πως μετρά η γνώμη μου, έτσι κι αλλιώς η εταιρεία έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις της...