Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2010, 20:49
από MakisM1
kzlazy έγραψε:
MakisM1 έγραψε:Νομιζω οτι καταλαβαινετε τα πραγματα αναποδα... Κατα τη γνωμη μου η Canonical δεν θα παει βα βγαλει λεφτα χρεωνοντας τον τελικο χρηστη. Ουτε η Google σε χρεωνει για το search. Τα λεφτα βγαινουν απο το αλισιβερισι που θελουν να κανουν οι αλλοι με τους χρηστες που τους φερνει η Canonical. Οπως αλλωστε κανει και η Google.

... και για να κυνηγήσει τα περισσότερα, αλλάξει φιλοσοφία, και κατ'αποτέλεσμα το τελικό προϊόν της, εγώ τουλάχιστον θα μείνω με τη γλυκιά ανάμνηση του hardy, του intrepid κλπ.
...
H ημιπαραγραφος ειναι πολυ νεφελωδης για να καταλαβω τι λες. Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ των υπαρχοντων, το πιθανωτερο ειναι να δωθει δυνατοτητα για αγορα ορισμενων προγραμματων και πιθανοτατα να χρησιμοποιηθει και το μοντελο Google αν θες, για να προσεγγισθουν οι χρηστες των smartphones.

Δεν σε ζοριζει κανενας να αγορασεις/συμμετασχεις σε κατι που δεν θελεις.

Απο την αλλη μερια, για λογους της ιδεολογικης ΣΟΥ καθαροτητας να πρεπει να στερηθουν οι αλλοι πραγματα που θα ηταν διατεθειμενοι να πληρωσουν (η να δεχθουν διαφημησεις πχ)... αυτο ειναι καπως...

Φιλικα

ΜακηςΜ