Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2010, 22:55
c7p έγραψε:Μάλιστα τον τελευταίο χρόνο μπορώ να πω πως η Canonical για μένα τουλάχιστον έκανε ρεκορ σε Μ... Δεν ξέρω τι θέλει να πετύχει πάντως έχει διώξει ήδη πολλούς πρώην χρήστες Ubuntu -το βλέπει κανείς και στο φόρουμ αυτό- και ωθεί και εμάς τους σχετικά "παλιούς" πρός αυτή την κατεύθυνση -προσωπικά έχω LMDE-.
Άντε κάθε 6 μήνες θα αλλάζει και το γραφικό περιβάλλον-αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό- , θα έχουμε, θα Unity Awesome Algea 11.04, Unity Brown Brunfelsia 11.10 κτλ
Aυτή τη φορά το Unity θα παίρνει ονόματα φυτών και όχι ζώων όπως οι εκδόσεις του Ubuntu, για να αναδειχθεί η οικολογικό συνείδηση της εταιρείας lol.
Αστειεύομαιφυσικά τραβάει και λίγο χιουμοράκι η κατάσταση
c7p
+1!!!
Όντως τον τελευταίο χρόνο οι αποφάσεις της Canonical πάνε από το κακό στο χειρότερο! Άραγε δεν ακούν τη φωνή της κοινότητας;
Και το unity και το gnome-shell έχουν τα χάλια τους! Και τα 2 είναι τρομερά buggy! Δοκίμασα το unity στο 10.10 στα μηχανήματα της υπογραφής μου και κόλλησαν κάμποσες χιλιάδες φορές, έδειχναν άλλ'αντ'άλλων.... Θέλει πολύ δουλειά και όχι απλά εκδόσεις για να υπερηφανεύεται η Canonical ότι κάτι κάνει! Ίσως θα έπρεπε να αφήσει τις βλακείες και να αναμιχθεί πιο ενεργά στην ανάπτυξη gnome και kde ώστε να μην έχουν να λένε (ίσως όχι κι άδικα) διάφοροι... Μάλλον ξέχασαν και το σλογκαν "humanity towards others" ή το παραποίησαν σε "humanity towards canonical".
Κι εγώ τελευταία ψάχνομαι να φύγω...(aptosid?mepis?mageia?arch?fedora?)