Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκ 2010, 23:47
από Γιώργος Φιωτάκης
Αν και κινδυνεύω να χαρακτηριστώ troll, εγώ θα επιμείνω...
Οποιαδήποτε ανακοίνωση δεν περιέχει ουσιαστικές προτάσεις για την υλοποίηση των στόχων που πραγματεύεται, δεν είναι παρά ευχολόγιο - όπως αυτά που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια τα διάφορα κόμματα και οι κάθε λογής «συντεχνίες» (με και χωρίς εισαγωγικά).

Η λογική του «εγώ απαιτώ να γίνει αυτό και κόψτε το λαιμό σας να το κάνετε» προσωπικά δεν νομίζω ότι μας ταιριάζει.
Άσε δε που αυτή η ανακοίνωση θα έπρεπε να γίνει πολύ πιο πριν, όχι τώρα που ούτως ή άλλως έχουν γίνει οι περισσότερες προκηρύξεις για τις προμήθειες και μιλάμε εκ του ασφαλούς.

Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις της ΕΠΕ (αν και θα μπορούσε κάνεις να προβληματιστεί από τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της) αλλά το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει είναι καθαρά επικοινωνιακό - κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τέτοιου είδους ατεκμηρίωτες προτάσεις.