Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2008, 15:20
από Dimitris
bullgr έγραψε:
Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι...
Μερικοί εμπαθείς με το Ubuntu κάνουν αρνητικά και χυδαία σχόλια. Αλλά επειδή είναι "παλιοί" στο hellug και είναι κολλητοί με τους διαχειριστές, μπορούν να γράφουν και να κάνουν ότι θέλουν, κάνοντας "τσιφλίκι" τους τις λίστες του hellug.

Εκεί είναι το δικό μου παράπονο... Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει το κάθε μέλος του hellug για το ubuntu. Αλλά το να εκφράζονται έτσι σε μια δημόσια λίστα χωρίς να επεμβαίνουν οι διαχειριστές το βρίσκω προκλητικό. Και όσο δεν επεμβαίνουν οι διαχειριστές, αυτοί άλλο τόσο θα εκφράζονται έτσι. Αλλά σιγά να μην ενοχλήσουν τους κολλητούς τους.

Θα μπω κι εγώ στο πανηγύρι :D Μέχρι στιγμής κρατήθηκα απ'έξω. Και επειδή μου αρέσουν οι μύθοι και τα παραμύθια...

Ένα μύθο θα σας πω
που τον άκουσα παιδιά
ήταν κάποιος μια φορά...

ο γέρος είχε τρία παιδιά που ποτέ δεν ήταν μονιασμένα και συνέχεια μαλώνανε. Ένα πρωινό τα κάλεσε στην αυλή να τον βοηθήσουν με κάτι ξύλα. Τους έδωσε να σπάσουν από μία βέργα ο καθένας, και αυτοί γελάσανε μαζί του. Έπειτα τους έδωσε από δύο βέργες στον καθένα και του είπανε ότι έχουν καλύτερα πράματα να κάνουν από το να σπάνε βέργες. Τέλος τους έδωσε ένα δεμάτι από βέργες και ενώ προσπάθησαν όλοι κανείς δεν κατάφερε να το σπάσει. Τους είπε τότε έτσι ενωμένοι να είστε όπως οι βέργες και δε θα μπορεί κανείς να σας λυγίσει.

Δυστυχώς η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα διχόνιας. Μη συνεχίσουμε αυτή την παράδοση.