Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπ 2011, 23:21
εγώ διαφωνώ μαζί σου, εντάξει πες ότι αυτό με τους πολλαπλούς λογαριασμούς μπορεί να γίνει αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα κάτσει να φτιάξε 5-6 email μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις άλλους 5-6 λογαριασμούς εδώ για να ψηφίσει κάποιον φίλο του!UnKnown96 έγραψε:Παιδιά θέλω να πω κάποια πράγματα για την ψηφοφορία.
Μου είναι απορία πραγματικά, γιατί δεν έχετε όρους όπως π.χ ποιός μπορεί να ψηφίσει;;;
Έτσι όπως το βλέπω τώρα, αν π.χ ο Clepto ήταν φίλος μου και ήθελα να τον βοηθήσω να γίνει συντονιστής θα έφτιαχνα 5-6 λογαριασμούς ή όσους χρειαστεί για να ψηφίσω. Καλό θα ήταν να μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι έχουν ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό δημοσιεύσεων π.χ από 300 και πάνω ή όσο θέλετε. Έτσι αν ήμουν φίλος του Clepto δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα... Επείσης οι υποψήφιοι πως διαλέγονται; Κάνουν δήλωση; Αν ναι γιατί δεν δίνεται όρους; Π.χ ένα μέλος για να μπεί στην λίστα υποψήφιων συντονιστών θα πρέπει να έχει εγγραφεί στην κοινότητα 1 χρόνο πριν τουλάχιστον και θα πρέπει να έχει π.χ 1000 δημοσιεύσεις ή να είναι επυτήμιο μέλος... Όπως και να έχει, έτσι όπως είναι τώρα πρωτιμώ να μην ψηφίσω καν...
το να ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν από ένα συγκεκριμένο ποσό και πάνω δεν είναι καθόλου δημοκρατικό!
επίσης, κάποιος μπορεί θέλει να βοηθήσει την κοινότητα με το να γίνει συντονιστής ή με κάποιο άλλον τρόπο, δεν πρέπει να περιορίζεται από το πότε γράφτηκε στο site και πόσες δημοσιεύσεις έχει κάνει!
πες ότι άλλος ήταν συντονιστής σε 5-6 άλλα site πιο πριν και ξέρει καλά τις ευθύνες του και τον τρόπο αντιμετώπισης κάθε κατάστασης, αλλά έχει 30 δημοσιεύσεις...γιατί να τον περιορίσουμε και να μην γίνει συντονιστής;