Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2011, 14:58
από UnKnown96
clepto έγραψε:
εγώ διαφωνώ μαζί σου, εντάξει πες ότι αυτό με τους πολλαπλούς λογαριασμούς μπορεί να γίνει αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα κάτσει να φτιάξε 5-6 email μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις άλλους 5-6 λογαριασμούς εδώ για να ψηφίσει κάποιον φίλο του!
το να ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν από ένα συγκεκριμένο ποσό και πάνω δεν είναι καθόλου δημοκρατικό!

επίσης, κάποιος μπορεί θέλει να βοηθήσει την κοινότητα με το να γίνει συντονιστής ή με κάποιο άλλον τρόπο, δεν πρέπει να περιορίζεται από το πότε γράφτηκε στο site και πόσες δημοσιεύσεις έχει κάνει!
πες ότι άλλος ήταν συντονιστής σε 5-6 άλλα site πιο πριν και ξέρει καλά τις ευθύνες του και τον τρόπο αντιμετώπισης κάθε κατάστασης, αλλά έχει 30 δημοσιεύσεις...γιατί να τον περιορίσουμε και να μην γίνει συντονιστής;

Για τα E-Mail που λες, εντάξει ίσως να μην, αλλά μερικές φορές δεν ξες τι γίνετε.
Όσο για τους συντονιστές που λες, εγώ προσωπικά διαφωνώ... Ο λόγος που είπα οι συντονιστές τουλάχιστον να έχουν ένα μεγάλο ποσοστό δημοσιεύσεων είναι για να ξέρουμε ότι ασχολήθηκαν με την κοινότητα για ορισμένο καιρό ώστε να μην μπει κάποιος που μπορεί να κάνει ζημιά...

ALdaperan έγραψε:
1oν) Όταν υπάρχει έλλειμα στο φόρουμ απο συντονιστές και όταν το κρίνουν οι διαχειριστές - συντονιστές και τα επίτιμα μέλη "κυρήσουν εκλογές" .Στις εκλογές αυτές ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μέρος . Παρόλα αυτά οι συντονιστές-διαχειριστές - επίτιμα μέλη καθορίζουν πόσα άτομα θα πάρουν ανάλογα με τις ανάγκες του φόρουμ κάθε φορά

2ον) Ο αριθμός των δημοσιεύσεων δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το αν κάποιος θα γίνει ή όχι συντονιστής . Μπορεί κάποιος να έχει 3000 δημοσιεύσεις και όλες να είναι στο "Περί ανέμων" και ένας άλλος να έχει 100 και να είναι οδηγοί και βοήθεια προς άλλα μέλη !! Και στο κάτω κάτω τα μέλη που ψηφίζουν ξέρουν τι έχει προσφέρει ο κάθε ένας και δε χρειάζεται να δούνε τον αριθμό δημοσιεύσεων γι αυτό

3ον) Τα επίτιμα μέλη είναι ήδη μέσα στη συντονιστική ομάδα . Τους δίδονται και τα "προνόμια" του συντονιστή

4ον) Ένας που είναι μέλος μικρό χρονικό διάστημα και δεν έχει προσφέρει τίποτα ή απειροελάχιστα προφανώς και δεν θα τον γνωρίζουν τα άλλα μέλη για να τον ψηφίσουν . Άρα δεν θα βγει συντονιστής . Αρα το όριο του 1 χρόνου δεν χρειάζεται , άσε που δεν είναι και δημοκρατικό

5ον) Στην κοινότητα αυτή δεν έχουμε πονηρό σκοπό και δεν αποσκοπούμε στο να "κλέψουμε" δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς και τέτοια "κόλπα" . Όποιος το κάνει αυτό πολύ απλά είναι εκτός ιδεολογίας της κοινότητας και κοιτάει το προσωπικό του όφελος και μόνο !! Έπειτα το να γίνει κάποιος συντονιστής δεν είναι προνόμιο ούτε θέση ισχύος για επίδειξη δύναμης . Το να γίνει κάποιος συντονιστής πάει να πεί ότι θέλει να προσφέρει στην κοινότητα..

Τέλος σε γενικές γραμμές γνωριζόμαστε μεταξύ μας , ξέρουμε ποια μέλη είναι πιο ενεργά και ποια όχι , ποιοι προσφέρουν και ποιοι όχι . Αν παρακολουθείς συχνά το φόρουμ θα γνώριζες ότι όλοι μας δεν είμαστε τυχαία υποψήφιοι, Έχουμε βάλει ένα λιθαράκι :)

2) Ίσως να το κάνει, αλλά δεν νομίζω κάποιος να εγγραφεί σε κοινότητα για το Ubuntu και να μηλάει στο "Περί ανέμων"...
3) Δεν το ήξερα. Συγνώμη...
4) Ναι γίνετε και έτσι...
5 και κάτω) Συμφωνώ και δεν είπα το αντίθετο σε τίποτα από αυτά. Και εγώ για βοήθεια μπήκα αρχικά και τώρα μένω για να βοηθείσω άλλους.