Δημοσιεύτηκε: 18 Σεπ 2011, 01:00
Δεν έγραψα όμορφες , αυτό είναι ανάλογα με τα γούστα . Έγραψα πολύχρωμες . Και όχι , δεν γκρινιάζει μόνο ο Linus , ούτε εμένα μου αρέσουν τα "ταμπλετοειδή" λειτουργικά για παράδειγμα (Το unity που όντως μου αρέσει δεν το θεωρώ τόσο ακραίο) . Από την άλλη , σε 3 χρόνια θα είμαι κι εγώ ένας γκρινιάρης 40άρης . Προς το παρών είμαι απλά γκρινιάρης .
Στους μικρότερους όμως , που είναι και κυριότερο αγοραστικό κοινό από εμάς (επειδή ανταποκρίνονται πιο άμεσα στις μεταβολές της "μόδας") δεν φαίνεται να προκαλεί δυσαρέσκεια .
Off topic:
[Flame mode]
Εμ θα αλλάξει και αυτό , που θα πάει ; (όλους στο Ε17 σας βλέπω χε χε χε) [/Flame mode]

Στους μικρότερους όμως , που είναι και κυριότερο αγοραστικό κοινό από εμάς (επειδή ανταποκρίνονται πιο άμεσα στις μεταβολές της "μόδας") δεν φαίνεται να προκαλεί δυσαρέσκεια .
Off topic:
[Flame mode]
dim459 έγραψε:αν μιλάμε για σοβαρή και ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση σε γραφικό περιβάλλον είναι μόνο αυτή του KDE (οι άλλες οι <<ελαφρές>> είναι μάλλον ειδικών σκοπών και συνθηκών).
Εμ θα αλλάξει και αυτό , που θα πάει ; (όλους στο Ε17 σας βλέπω χε χε χε) [/Flame mode]