Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκ 2011, 21:23
από efxa
Learner έγραψε:Δεν μου αρέσει η ιδέα να δώσω τα στοιχεία μου(όνομα-διεύθυνση κλπ) και το πραγματικό μου e-mail σε σελίδες με όνομα.. OsHackers ... τί άκυρο όνομα είναι αυτό ;;;
Και έχω βρεί Linux-άδες , 8000 περίπου μόνο εδώ μέσα.. δεν θέλω άλλους :P
Sorry για την αρνητικότητα , αλλά δεν με ενθουσιάζει προς το παρόν. Βέβαια μια πρώτη εντύπωση είναι αυτή. Ίσως αργότερα αλλάξει.

Learner έγραψε:εν μου αρέσει η ιδέα να δώσω τα στοιχεία μου(όνομα-διεύθυνση κλπ) και το πραγματικό μου e-mail σε σελίδες με όνομα.. OsHackers ... τί άκυρο όνομα είναι αυτό ;;;
Και έχω βρεί Linux-άδες , 8000 περίπου μόνο εδώ μέσα.. δεν θέλω άλλους :P

Την πραγματική σας διεύθυνση αν θέλετε μην την εισάγετε, ωστόσο το όνομα θεωρώ ότι είναι αναγκαίο. Ο σκοπός του oshackers δεν ειναι να γίνει ένα forum με απρόσωπους χρήστες GNU/Linux με pseudonames, χρήστες που μόνο μέσω internet γνωρίζονται από posts και threads (δεν το περιφρωνώ αυτό) αλλά πλέον να υπάρχει και επίσημη παρουσία ώστε να μπορούν να επικοινωνούν και επίσημα και να βρίσκονται κατιδίαν. Είναι focused πιο πολύ στο να γνωρισθούν οι χρήστες και μέσα από αυτό να οφεληθεί όλη η κοινότητα.

To oshackers ξεκίνησε για την καταγραφή των developers, engineers, testers των FREE / OPEN operating systems. Αργότερα το έκανα πιο ελεύθερο ώστε να μπορεί να γραφτεί οποιοσδήποτε. Ωστόσο και πάλι το όνομα έχει νόημα διότι αυτά τα συστήματα φτιάχνονται από hackers για hackers και χρήστες.

Τώρα το email χρειάζεται για να αποφεύγουμε spams.