Δημοσιεύτηκε: 05 Δεκ 2011, 21:51
από modenas88
fkol k4 έγραψε:Ναι, η αλήθεια είναι ότι γίνεται, αλλά άποψή μου είναι πως δεν έχει κανένα νόημα να γραφτείς αν δεν δώσεις αληθή στοιχεία.
Αν η σελίδα γεμίσει registrations με nicknames και διευθύνσεις «στο περίπου», θα καταντήσει περίγελος αναξιοπιστίας σαν αυτή για την οποία κατηγορούμε τις μετρήσεις που δείχνουν τους λινουξάδες να φαίνονται λίγοι.

Σε όλες (σχεδόν;) τις υπηρεσίες που μπορούμε να εγγραφούμε, έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε αναληθή στοιχεία κατά την εγγραφή και κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει. Αλλά συμφωνώ πως στο συγκερκιμένο (oshackers) δεν έχει και τόσο νόημα να δώσουμε εντελώς άκυρα στοιχεία. Εντάξει αν βάλω για username e1|\/|4|_ 64|\/|4702 h4><0.- |_1|\||_|><42 και πω ότι κατοικώ στο κέντρο του νότιου πόλου ή σε ένα ερημονήσι στη μέση του ειρηνικού... νομίζω πως δεν θα μ' αφήσουν να εγγραφώ για να μην γίνω εγώ ο περίγελος.. :P

Τα στοιχεία που ζητάει προς το παρόν είναι:
- username --> είπαμε πως όποιος έχει πρόβλημα το γράφει με τον παραπάνω τρόπο
- διεύθυνση e-mail -> αυτό κυρίως για να δείξεις πως είσαι πραγματικό πρόσωπο (όπως και σε κάθε εγγραφή που κάνουμε)
- το στίγμα σου στον χάρτη --> εκεί στοχεύει και το project
- την διεύθυνσή σου --> είπαμε πιο πάνω.. δεν χρειάζεται να γράψεις και τον όροφο (3η διάσταση!), αλλά όσο μπορούμε στην ίδια περιοχή/ γειτονιά.

@fkol k4 Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις (και εννοείται όποιος θέλει) ποια στοιχεία θα έπρεπε να αλλάξει το site ώστε να θες να εγγραφείς;
Αυτό για feedback!

fkol k4 έγραψε:
Για την συγκεκριμένη υπηρεσία κατέληξα ότι δεν πρόκειται να γραφτώ, διότι δεν μου αρέσει η ιδέα να δίνω ανεξέλεγκτα δεξιά κι αριστερά τα στοιχεία μου (αλήθεια, την διεύθυνση το καταλαβαίνω, το τηλέφωνο τι το χρειάζεται η σελίδα, να με πάρει τηλέφωνο αν μετακομίσει κοντά μου κανένας λινουξάς να βοηθήσω στη μετακόμιση;).

Το τηλέφωνο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, όποιος θέλει το βάζει. Και η Google ανά κάποια logins στο gmail μας, ζητάει να προσθέσουμε και τον αριθμό του κινητού μας. Ελπίζω να μείνει όπως τώρα προαιρετικό και να μην σου λέει άλλα κάποια μέρα.

φιλικά.. :)
--------------
tolis_01 έγραψε:Registraristhka κι εγώ με οδό....... σύνταγμα :P Δεν παίζει να δώσω την πραγματική. Αλλά απ'ότι βλέπω υπάρχουν ubuntάδες κοντά μου :P

χαχα... :lol: εσυ είσαι που μένεις μέσα στην πλατεία συντάγματος;;..... κυριολεκτικά όμως!

EDIT: Στάθη καλώς ήλθες.. :thumbup: