Δημοσιεύτηκε: 18 Δεκ 2011, 05:58
από Epirotes
medigeek έγραψε:Σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τα πακέτα sun java που υπάρχουν στα partner αποθετήρια της canonical (archive.canonical.com). Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα μια τέτοια ανακοίνωση. Υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις ασφαλείας για την έκδοση των πακέτων Sun Java που υπάρχει στα αποθετήρια (sun-java6).

Δηλ.; Ωραία εγώ να το ξηλώσω, αλλά το internet banking της Εθνικής θα δουλεύει απροβλημάτιστα; Επίσης, τα παιχνιδάκια στο φατσοβιβλίο θα δουλεύουν δίχως πολλά-πολλά κολλήματα; :?: :? :wtf: Άκυρο, είδα το αγγλικό κείμενο στο spoiler.
Υ.Γ.:
Macedon έγραψε:"Είστε για κλάματα" :P
Μας "λέτε" να χρησιμοποιούμε ανοιχτού κώδικα, ενώ "εσείς" χρησιμοποιείτε κλειστού κώδικα ....καλά να πάθετε :lol: :lol: :lol:
Ακούστε λίγο dalka για να στανιάρεται:
http://www.24radio.gr/code/station.php?station_id=635
φιλικά
macedon

Θέση μας, ως ομάδα συντονιστών/διαχειριστών, είναι αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα, εκτός κι αν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι (π.χ. κλειστοί οδηγοί καρτών γραφικών, εφόσον ο ανοικτός κλπ. δεν μας ικανοποιεί. Αν και για εμένα προσωπικά το Η/Υ είναι και παιχνιδομηχανή δεν μπορεί καμιά κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ να μου επιβάλλει να να αγοράσω μια ή να παίζω τα παιχνίδια που γουστάρω μέσω wine, απλά γιατί αν το κατάφερα αυτό να το κάνω να δουλέψει για πολύ αγαπημένο μου παιχνίδι (Νeverwinter Nights 2) μέσω wine, όταν είχε ξεπεράσει τον κύκλο ζωής του πλέον, και είχε απενεργοποιηθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία ο ηλεκτρονικός έλεγχος για το γνήσιο του αντιγράφου (δεν υπήρχε ούτως ή άλλως θέμα, όλα τα παιχνίδια για windows που κατέχω είναι καθόλα νόμιμα, αγορασμένα δηλ. και η ίδια η κατασκευάστρια μας ενθάρρυνε να το παίξουμε μέσω κάποιας αντίστοιχης εφαρμογής εικονικού περιβάλλοντος windows, ακόμα και να συζητάμε στο επίσης φόρουμ του παιχνιδιού για τον καλύτερο τρόπο που αυτό μπορεί να είναι εφικτό.
Εάν, η κοινότητα θεωρήσει ότι αυτή η για πολλούς "αιρετική" άποψη δεν συνάδει με τον ρόλο μου ως συντονιστή στην κοινότητα, είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ για δεύτερη φορά από την θέση αυτή και να ενταχθώ στην τιμητική ομάδα των επίτιμων μελών. Υποθετικά μιλώντας πάντα. Κι όχι αυτή την φορά θα είναι οριστική κι αμετάκλητη η απόφασή μου. Εκτός του τίτλου κάτω από το άβατάρ μου θα είμαι κι ενεργό μέλος της συντονιστικής/διαχειριστικής ομάδας (τα προνόμια που παρέχει ο τιμητικός αυτός τίτλος είναι πρόσβαση στην κρυφή ενότητα διαχείρισης/συντονισμού. Σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες θα δημοσιεύω ως επίτιμος πλέον με δικαίωμα να συνιστώ στους πρώην συναδέλφους κατάλληλες δράσεις συντονισμού (π.χ. μετακίνηση θέματος, κλπ. Οι όποιες τυχόν συστάσεις μου δεν δεσμεύουν την συντονιστική/διαχειριστική ομάδα να προβεί σε όποια δράση τυχόν θεωρήσει ότι θα πρέπει να προβεί, εφόσον διαφωνήσει μ' αυτές. Ότι γίνεται δηλ. κατά καιρούς με όλους τους επίτιμους κι ειδικά τώρα τελευταία με το επίτιμο μέλος simosx. Ελπίζω να έγινα κατανοητός -υποθετικά μιλώντας πάντα. ;)