Δημοσιεύτηκε: 17 Φεβ 2012, 12:13
από jobicreatingweb
Καλημέρα σε όλους σας.
Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου σχετικά με τους προβληματισμούς σας με τα θέματα
- Γιατι νεα μελη δεν δημιουργουν οδηγους (how-to) ?
- Γιατι νεα μελη δεν ποσταρουν σε προβληματα μελων για να βοηθησουν?
- Γιατι νεα μελη δεν δινουν ιδεες για το πως μπορει να γινει καλυτερο το forum της κοινοτητας

Για να γίνουν ποιο ενεργά τα μέλη θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο βρίσκει πως μπορεί να βοηθήσει. Αυτή την στιγμή και να θέλει κάποιος να βοηθήσει ή να βοηθηθεί δυσκολεύεται να το κάνει γιατί δεν είναι εμφανής ο τρόπος. Το φόρουμ είναι ένα κατεβατό από τίτλους με θέματα με υποθέματα και υπό υπό θέματα και πάει λέγοντας. Υπάρχει βασικά ένας συνωστισμός από ωραίες και σωστές πληροφορίες χωρίς να μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα από το κοινό. Πραγματικά αν βάλετε κάποιον μέσα για πρώτη φορά και έχει μια μικρή γνώση πως να δουλέψει σε ένα φόρουμ πιστέψτε με έχει απογοητευτεί αμέσως.

Όσον αφορά γιατί δεν ποστάρουν γιατί δεν φτιάχνουν οδηγούς; Νομίζω πως είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Διότι δεν υπάρχει η επιβράβευση και η αναγνωρισιμότητα. Ο κάθε άνθρωπος το θέλει για να αισθανθεί ότι πραγματικά βοήθησε και να του δώσει κίνητρο να συνεχίσει. Είναι θέμα ψυχολογίας.

Θα έπρεπε να γίνονται περισσότερες συναντήσεις μελών και περισσότερα event.

Επειδή δεν μου αρέσει να κρίνω μόνο, θα ήθελα να βοηθήσω κάνοντας μια συνάντηση με τα υπεύθυνα μέλη και οποιοσδήποτε άλλος θέλει του ubuntu-gr και να συζητήσουμε λύσεις που μπορούν να βρεθούν. Θεωρώ η προσωπική συνάντηση και ο διάλογος λύνει περισσότερα απο ότι να θέτουμε ηλεκτρονικά τις ιδέες και απόψεις μας.

Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.

Σας ευχαριστώ.