Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2012, 23:06
modenas88 έγραψε:mangelasakis έγραψε:παιδιά, τι παραπάνω έχει ο kernel 3.5 ώστε να παίρνει τόσο μεγάλο ρίσκο η canonical και να θέλει να τον ενσωματώσει σε LTS έκδοση ενώ είναι ακόμη σε rc στάδιο? Και γιατί δεν ενσωματώνει τον 3.4 που είναι σε stable έκδοση αλλά τον 3.5?
Ένας λόγος που θέλουν να βάλουν νεότερο πυρήνα από την σειρά 3.2, είναι μάλλον η εκτεταμένη υποστήριξη για την LTS (θα κυκλοφορήσουν και άλλα ISO). Ίσως αυτή να είναι μια νέα τακτική του Ubuntu για τις LTS' (;)..
Λογικά επέλεξαν τον 3.5 επειδή θα υπάρχει και στη 12.10 quantal. Για πιο εύκολη αποσφαλμάτωση και συντήρηση.mangelasakis έγραψε:Υγ: Εγώ όσο και αν προσπάθησα να γραφτώ στις λίστες με τις συσκευές μου εδώ https://wiki.ubuntu.com/Testing/Kernel δεν τα κατάφερα οπότε παραιτούμαι από τις προσπάθειες...
Και εμένα με δυσκόλεψε αυτό! Κάνεις «εγγραφή» σε αυτή τη σελίδα με τα στοιχεία του Launchpad και μετά πατάς επεξεργασία (πάνω αριστερά), συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στον κώδικα και πατάς αποθήκευση. Μου φαίνεται κάπως «ανορθόδοξος» ο τρόπος.
υ.γ: Δεν έχω καταλάβει και καλά γιατί γραφόμαστε και εκεί... Νομίζω αρκούν οι αναφορές στο Lauchpad. Ξέρει κάποιος τι παραπάνω προσφέρει το «σύστημα» με το qa κτλ ;
Τώρα το έπιασα.. Δηλαδή πρέπει να πειράξεις το αρχείο της σελίδας ώστε να προσθέσεις το nickname σου και την αναφορά στο launcpad. Αρκετά χαζό. Ωστόσο μάλλον φαντάζομαι ότι γίνεται για να τα έχουν πιο συγκεντρωμένα κάπου και να μπορούν να βρούν τις αναφορές για τα bugs του 3.5 στο 12.04 χωρίς να ψάχνουν μέσα στο χάος στο launcpad...
Πάμε πάλι από την αρχή τώρα που το καταλάβαμε...