Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2012, 09:30
Learner έγραψε:madvinegar έγραψε:Επειδη δεν γνωριζω, οταν σου πεταει στις αναβαθμισεις αναβαθμιση πυρηνα, δεν σημαινει οτι ειναι δοκιμασμενος και μπορεις να τον εγκαταστησεις αφοβα?
Επειδη δεν θα το κανω σε λαπτοπ που εχω για δοκιμες αλλα σε λαπτοπ που χρειαζομαι, μηπως καλυτερα αν βάλω στο "ποτέ" την αναβαθμιση εκδοσης στον update manager μεχρι το kernel 3.5.0-3 να εχει τελειοποιηθει?
Να μην το κάνεις σε λαπτοπ που χρειάζεσαι. Πρέπει να το κάνεις σε μια έκδοση Ubuntu που θα χρησιμοποιείς γι' αυτή την δουλειά. Ο πυρήνας είναι πειραματικός. Γι' αυτό τον δοκιμάζουμε και αναφέρουμε αποτελέσματα. Κάποια στιγμή θα γίνει σταθερός , θα διορθωθούν τα περισσότερα (αν όχι όλα) bugs που αναφέρουμε και θα περάσει σαν σταθερός πλέον.
Στην αναβάθμιση πυρήνα , σου πετάει ότι έχεις προσθέσει εσύ . Δηλαδή αν έχεις προσθέσει αποθετήριο με πειραματικούς πυρήνες , τότε όχι ,δεν σημαίνει πως είναι δοκιμασμένος και δουλεύει άφοβα. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και με διάφορα πακέτα αν έχεις π.χ ενεργοποιήσει τα backports και proposed στον Update Manager .
Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να απενεργοποιησω στον update manager για να σταματησει να μου βγαζει τον 3.5.0-3 στα updates??
Edit: To βρηκα. Ειχα βαλει στα αποθετηρια το PPA για τα xorg/edgers και μου εβγαζε την αναβαθμιση πυρηνα μεσα σε αυτη τη λιστα(?). Ξετικαρισα τα xorg και δεν εβγαλε την αναβαθμιση πυρηνα αλλα δυστυχως δεν εβγαλε και ολες τις αλλες αναβαθμισεις που ειχαν να κανουν με τα xorg. Ειναι λογικο αυτο?