Δημοσιεύτηκε: 18 Σεπ 2012, 18:40
clepto έγραψε:Εν μέρη θα συμφωνήσω μαζί σου στην απλότητα των εφαρμογών, αλλά μην ξεχνάς ότι είχαμε 3 βδομάδες μόνο για να τις δημιουργήσουμε...
Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας, autocad σε 3 βδομάδες;
Οχι δεν έχω απαίτηση να γραφτεί autocad σε 3 βδομάδες (αν και νομίζω ότι ο διαγωνισμός δεν απαγόρευε project που είχαν ήδη ξεκινήσει) αλλά στα 3 χρόνια που είμαι αποκλειστικός χρήστης ubuntu και ακούω αυτά τα 3 χρόνια τόσους να παραπονιούνται ότι δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του autocad ή το ableton live κλπ. θα περίμενα έστω και από κάποια εταιρία να είχε ξεκινήσει αν όχι να έχει τελειώσει κιόλας κάποιο τέτοιο project και μάλιστα θα περίμενα να είναι και καλύτερο από τα αντίστοιχα ιδιοταγή προγράμματα...
Ακόμη και στο google store για android αν ψάξεις βρίσκεις μεγαλύτερες και πιο χρήσιμες εφαρμογές από ότι τις εφαρμογές του διαγωνισμού που είναι μάλιστα και για desktop pc.
Τόσο καιρό σας λέω να πιάσει κάποιος να διορθώσει τα λάθη στο keyfinder που είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για τους μουσικούς αφού σου επιστρέφει το κλειδι (δηλαδή την κεντρική νότα) του τραγουδιού και δεν ασχολείται κανένας . Η αντίστοιχη ιδιοταγή εφαρμογή πωλείται για 40 ευρώ και τρέχει μόνο σε windows και mac. Έλεος...
Και αν θέλετε ιδέες για να γράψετε προγραμματάκια ρωτήστε με. Έχω πολλές...