Δημοσιεύτηκε: 12 Οκτ 2012, 20:41
Εγώ Σίμο δεν είπα πως η προσφορά δεν είναι καλή. Η αξία και η ουσία της προσφοράς ποια είναι. Fkol k4 μπερδεύεσαι φίλε μου. Φυσικά και υπάρχουν δεσμεύσεις σε προσφορές! Εγώ έχω είδη μερικές. 1) προσφορά nova-fothnet ο συνδυασμός φέρνει έκπτωση 20% και στις δυο υπηρεσίες και φυσικά με την δέσμευση του επ' αόριστου. Εδώ μιλάμε για προσφορά φίλε μου. Όχι για υπηρεσία που κάποια στιγμή θα κάνει ανατίμηση τιμών. Αυτό είναι φυσικό επακόλουθο. 2) προσφορά σε χρόνο ομιλίας στο κινητό μου και φυσικά με την δέσμευση επ' αόριστου χρόνου. Το αν το πακέτο του τηλεφώνου μου σε 6 μήνες θα έχει ανατίμηση χ% είναι άλλο ζήτημα. Ο χρόνος θα παραμένει πάντα ο ίδιος! Και ούτε μπορεί να μου κάνει ανατίμηση εξωπραγματική. 10%, 20%, 30% κτλ. 3) μειωμένο τιμολόγιο στη ΔΕΗ για τους πολύτεκνους. Έκπτωση 30% περίπου και φυσικά με την δέσμευση επ' αόριστου χρόνου. Άλλο αν η μονάδες χρέωσης ανατιμούνται συνέχεια. Εγώ πάντα θα πληρώνω 30% λιγότερο από τον γείτονά μου. Άλλο είναι να σου πει πως μετά από 1 χρόνο, το τραγούδι που θα κατεβάσεις θα έχει 2 ευρώ ή 4 ευρώ. Αυτό είναι φυσικό επακόλουθο. Το να σταματήσει όμως η προσφορά ξαφνικά και να πρέπει να πληρώσεις όσο κάνει η υπηρεσία χωρίς προσφορά, αυτό είναι το ζήτημα.
ΥΓ. παιδιά την γνώμη μου εκφράζω. Δεν είναι αναγκαστικό να συμφωνήσουμε όλοι σε όλα! Αυτή είναι η γνώμη μου.
ΥΓ. παιδιά την γνώμη μου εκφράζω. Δεν είναι αναγκαστικό να συμφωνήσουμε όλοι σε όλα! Αυτή είναι η γνώμη μου.