Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2012, 07:02
από bobos73
Συμφωνώ μαζί σου πως δεν είναι ηθικό, αλλά η ελεύθερη αγορά έτσι λειτουργεί, όσο και να μην μας αρέσει εμάς! Έτσι γίνονται οι συμφωνίες στην αγορά. Εγώ έχω συνδρομή κινητού εδώ και 20 χρόνια, ενώ ο γείτονας εδώ και 6 χρόνια. Για την εταιρία δεν είμαστε το ίδιο! Εγώ έχω forthnet+nova ,ενώ ο γείτονας έχει μόνο nova. Για την ελεύθερη αγορά, εγώ και ο γείτονας, δεν είμαστε το ίδιο. Δεν μου αρέσει αυτό καθόλου. Διευκρινίζω όμως, πως δεν θα επιθυμούσα να είμαι στη θέση του γείτονα, αλλά ο γείτονας στη δική μου! Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά τι άλλο να κάνω εκτός από το όταν στήνεται η κάλπη, να κάνω διαφορετική επιλογή? Αυτήν την διαφορετική επιλογή εγώ την κάνω. Δυστυχώς όμως ο γείτονας φοβάται και δεν την κάνει! Τι να κάνουμε τώρα? Αυτή είναι η υποτιθέμενη δημοκρατία, αυτή είναι και η ελεύθερη αγορά της! Αν αύριο βγει η Canonical και βγάλει μια προσφορά για 1 μήνα όσοι πάρουν 20 γιγα ,θα τα πάρουν με 3 ευρώ τον χρόνο για πάντα, δεν φταίει η Canonical που χρειάζεται πελάτες. Ούτε είναι κορόιδα οι υπόλοιποι. Έτσι λειτουργεί η αγορά. Επαναλαμβάνω, πως εμένα αυτό δεν μου αρέσει! Αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
ΥΓ.Φίλε μου Fkol k4 την λέξη “μπερδεύεσαι” δεν την χρησιμοποίησα με την μορφή του εντυπωσιασμού, αλλά με την κυριολεκτική έννοια της. Αν αισθάνεσαι πως σε προσέβαλε, σου ζητώ ταπεινά συγνώμη. Κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις μου.