Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2012, 00:41
από eliasps
simosx έγραψε:Μπορείς να το δεις αυτό και τώρα με τη λίστα των μελών του φόρουμ, memberlist.php
Είναι ο σύνδεσμος από επάνω δεξιά στη σελίδα. Και με ταξινόμηση ως προς τον αριθμό των δημοσιεύσεων μπορείς να βγάλεις αρκετές πληροφορίες.

Nαι Σίμο σωστά, αλλά για να γίνω πιο συγκεκριμένος, δεν μπορώ να κοιτάξω και τις 400 σελίδες και κάθε μέλος ένα-ένα για να δω ας πούμε πότε ο καθένας από αυτούς έκανε εγγραφή και πότε επίσκεψη τελευταία φορά γιατί θα μου πάρει μία ζωή. Για αυτό ανέφερα την χρήση κάποιου script από τον διαχειριστή, ο οποίος φαντάζομαι θα μπορεί μεταξύ άλλων να κάνει και κάτι τέτοιο λόγω των γνώσεων προγραμματισμού και του επιπέδου πρόσβασης που έχει.

simosx έγραψε:Αν κάποιος έχει ενδιαφέρον
1. Κάθε μέρα έχουμε νέα μέλη που γράφονται στο φόρουμ. Μπορούμε να δούμε πως είναι η γραφική παράσταση των νέων μελών ανά μέρα; (τις τελευταίες 2-3 βδομάδες γράφτηκαν κάπου 100 νέα μέλη).
2. Από τους 10Κ, πόσοι έχουν πάνω από 1Κ δημοσιεύσεις, 100 δημοσιεύσεις, 20 δημοσιεύσεις, μία δημοσίευση (φαίνεται από τη σελίδα των μελών του φόρουμ)
3. Να βάζαμε κάποιο λογισμικό για στατιστικά στο φόρουμ ώστε να έχουμε συνολική εικόνα, όπως και πόσοι έρχονται μέσω του Google; Με τι λεκτικά; Το PHPBB έχει τέτοια στατιστικά;

Αυτό ακριβώς εννοούσα.

simosx έγραψε:Θα ήθελα να επαναλάβω ότι το γεγονός ότι φθάσαμε στα 10K μέλη στο φόρουμ σημαίνει ότι φθάσαμε τα 10Κ μέλη. Για άλλες ερμηνείες πρέπει να τις υποστηρίξουμε με περισσότερα στατιστικά στοιχεία.

Ναι, φαντάζομαι κανείς δεν διαφωνεί με αυτό. Απλά πάνω στον διάλογο είπαμε να το αναλύσουμε λίγο ακόμα. :P

Θα το έκανα ο ίδιος, γιατί εδώ και καιρό προσπαθώ να φτιάξω έναν web scrapper για php, html με python αλλά έχω κάτι έχω κάνει λάθος και μου επιστρέφει πολλά δεδομένα εκτός από αυτά που του ζητάω.